Silvia Dumitrescu: "Anul viitor, la Eurovision, vreau sa ma imbrace Iulia Albu"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 18:54

Silvia Dumitrescu a dezvaluit public ca si-a dori, ca la urmatoarea participare la Eurovision, sa fie consiliata de Iulia Albu.

Silvia Dumitrescu a dezvaluit si faptul ca a incercat sa o contacteze pe Iulia pentru o colaborare in ce priveste aparitia ei pe scena Eurovision, insa nu a reusit sa faca acest lucru. Cea care a completat-o a fost Iulia Albu, in direct, prin telefon, care a marturisit ca intr-adevar, Silvia a vrut sa colaboreze cu ea, insa timpul nu a fost suficient pentru a gandi tinuta.

"Silvia Dumitrescu este un artist cu scoala si o admir foarte mult, mi-ar placea sa colaboram si de data aceasta a fost prea din scurt.

Eu am gandit si tinuta lui Cezar Ouatu de anul trecut, ceea ce se stie foarte putin despre asta. E pacat ca televiziunea publica nu aloca un buget si pentru tinute pentru ca nu poti aparea oricum acolo, a spus Iulia Albu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.