"Silvia, esti penibila!" Fanii "Bravo, ai stil!" au fost socati de dialogul violent dintre cele doua Silvii, concurente la show-ul de fashion. Adevarul despre relatia dintre acestea si designerul Mirko Tatii

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 23 aug 2021, 05:35

Silvia Oana Popescu, castigatoarea primului sezon "Bravo, ai stil!" a fost invitata Cristinei Mihaela la "Bravo, ai stil! Panorama", alaturi de Silvia Saveschi, concurenta din sezonul al doilea.

Dupa un schimb de replici ironic intre cele doua Silvii, Alina Ionescu a incercat sa faca o gluma: "Prima muza a lui Mirko... A doua muza a lui Mirko... Ca sa va fac cunostinta."

 

Cristina Mihaela a readus in discutie o afirmatie mai veche a Silviei Saveschi, cea care a sustinut ca designerul Mirko este cel care ii manageria intergral aparitiile Silviei Popescu, de la muzica la vestimentatie, aceasta fiind doar un umeras.

 

"Pana si pe Florinel ti l-a creat el", a sustinut Silvia Saveschi despre personajul imaginar din povestile Silviei Popescu. "Silvia, esti penibila. Maxim de penibila.", i-a spus aceasta:

 

 

Taguri: