Silvia, fosta concurenta din sezonul doi "Bravo, ai stil!" i-a povestit TOTUL lui Myrko Tatii despre REACTIA protejatei lui din primul sezon! Ce a spus artistul despre COMPORTAMENTUL Silviei Popescu din emisiunea "Bravo, ai stil! Panorama"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 apr 2017, 11:36

Silvia Saveschi nu a ascuns faptul ca este destul de apropiata de cel care i-a fost confident in materie de stil Silviei Popescu.

Fosta concurenta din sezonul doi "Bravo, ai stil!"  a dezvaluit in cadrul emsiunii prezentate de Cristina Mihaela faptul ca i-a povestit lui Myrko Tatii ce s-a intamplat in editia precedenta:"El o stie mai bine pe Oana si este obisnuit cu iesirile acestea ale ei! Da, ii spun Oana pentru ca asa o mai cheama. Toata lumea ii spune asa. Eu nu port ura nimanui. Eu stiu multe lucruri pentru ca stam in acelasi oras."

"Bucurestiul nu este atat de mare! Daca ea face ceva, eu aflu. Pot sa vad mesaje pe care le-a trimis, lucruri pe care le-a facut! Myrko si-a recunoscut munca pe care a facut-o atunci cand a venit vorba de Silvia.Ea a spus ca a purtat doar doua palarii de la el, eu va arat ca a purtat mult mai multe lucruri de la el. Ea a spus ca are 500 de mii de haine in beci, eu va arat ca a purtat haine de-ale lui personale."

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.