Silvia Ionita, premiata de Dan Negru cu un tort, dupa ce a gasit solutiile definitiilor de la “Jocul cuvintelor”

Author: Oana Picerea

Silvia Ionita, premiata de Dan Negru cu un tort

“Cu ochii la TV, aseara, am rezolvat enigmele, i-am trimis colegului meu, in timp util, raspunsurile!”

Silvia Ionita, prezentatoarea Stirilor Kanal D, a fost premiata de Dan Negru, amfitrionul de la “Jocul cuvintelor” dupa un pariu memorabil, consumat sub ochii telespectatorilor care urmareau aseara grupajul informativ al statiei.

Invitat, aseara, in platoul Stirilor sa dezvaluie mai multe informatii despre show-ul pe care il prezinta, cu putin inainte de premiera acestuia, Dan Negru i-a propus Silviei Ionita sa urmareasca  pe micul ecran quiz-ul si sa ghiceasca acele cuvinte care sa corespunda definitiilor. 

Silvia Ionita a acceptat provocarea, iar Dan Negru a primit in timpul difuzarii emisiunii solutiile corecte la definitii. Asa ca indragitul prezentator i-a trimis “concurentei” un premiu dulce, bine-meritat.

Citeste si: Debut in forta pentru “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cu bucurie spun ca am intrat in joc si am castigat! Am primit un tort delicios, de ciocolata, de la Dan Negru, pentru ca l-am meritat! Cu ochii la TV, aseara, am rezolvat enigmele, i-am trimis colegului meu, in timp util, raspunsurile si…s-a lasat cu <Bravoooo pentru Stiri!> ”, a spus Silvia Ionita.

               Prezentatoarea a indragit atat de mult quiz-ul de la Kanal D incat si-a propus ca seara de seara, de miercuri pana vineri, de la 22:30, sa faca aceasta gimnastica a mintii, in fata micului ecran, alaturi

de familie.