Silvia Ionita si Iulia Albu, premiate la Gala Celebrity Awards „Femei de succes”!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 nov 2017, 17:19
video Foto(4)

Silvia Ionita, prezentatoarea Stirilor Kanal D, editia de pranz, si Iulia Albu, jurata „Bravo, ai stil!” si prezentatoarea rubricii "WOW sau BAU-BAU? Verdict Iulia Albu", din cadrul late-night-show-ului „WOWbiz”, au fost premiate aseara, in cadrul Galei Celebrity Awards „Femei de succes”, editia a IV-a.

Silvia Ionita si Iulia Albu au stralucit pe covorul rosu, alaturi de cele mai de succes vedete din showbiz-ul autohton, mediul de afaceri si beauty.

Iulia Albu, una dintre cele mai apreciate si stilate vedete din Romania, a urcat pe podiumul de premiere in aplauzele celor prezenti.
„Va multumesc foarte mult pentru acest premiu, atat dumneavoastra, organizatorilor, cat si publicului care este alaturi de noi, in fiecare zi ”, a spus Iulia Albu.

Silvia Ionita prezinta Stirile Kanal D, editia de pranz, de luni pana vineri, de la 12:00 iar Iulia Albu poate fi urmarita la „Bravo, ai Stil!” in calitate de jurat, si la"WOW sau BAU-BAU? Verdict Iulia Albu", rubrica pe care o prezinta in cadrul late-night-show-ului „WOWbiz”.