Silvia Ionita: "Viata de mamica e extraordinara, sunt ca pe o tiroliana" FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 aug 2021, 07:25

Silvia Ionita a acordat un interviu in care vorbeste pentru prima data despre fiica ei si despre postura de mamica.

 Silvia Ionita, prezentatoarea jurnalului de pranz de la Kanal D a dezvaluit pentru protv magazin cu se simte din postura de mamica si cum i s-a schimbat viata de cand o are pe Ana Sofia; Fetitamea, Ana Sofia are acum un an si patru luni. Sperca nu m-am schimbat mult de cand a venti ea pe lume. Sunt aceeasi, poate un pic mai preocupata si de starea mea de sanatate, asta din responsabilitate fata de copilul meu.


Intrebata cum a decurs sarcina, Sivlia a delcarat ca nu a avut probleme desi a nascut mai repede decat era prevazut: Sarcina a fost una usoara, gandindu-ma si la faptul ca am ramas insarcinata la 38 de ani. Am fost destul de activa in aceasta perioada, am venit la serviciu, am condus masina, nu am avut nicio problema, iar totul a culminat cu o nastere naturala de toata frumusetea desi eu ma pregatisem pentru cezariana. 



Silvia si sotul ei si doresc tot ce este mai bun si mai bine pentru fetita lor si nu lasa sa le scape nciun moment din viata Anei Sofia: Toata perioada de cand s-a nascut si pana acum este plina de momente frumoase, de la primul zambet, primul cuvant si primii pasi. Si pentru ca vor sa fie in preajma fiice lor aproape tot timpul, Silvia si sotul ei se ocupa indeaproape de Ana Sofia, iar cand sunt plecati responsabilitatea le revine celor doua bunici.
Eu si sotul meu ne acupam de Ana Sofia, iar cand noi nu suntem acasa ne ajuta bunicile, care vin sa aiba grija de nepotica lor draga. 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.