Silvia Popescu, prima reactie dupa ce Alexandra Ungureanu a castigat "Bravo, ai stil! Celebrities"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 20 dec 2020, 16:08
Alexandra Ungureanu a castigat "Bravo, ai stil! Celebrities"

Silvia a scris primul mesaj dupa ce Alexandra Ungureanu a fost incoronata drept "Cea mai stilata celebritate din Romania!"

Silvia Popescu, mesaj pentru Alexandra Ungureanu

Citeste si: Alexandra Ungureanu, noi dezvaluiri dupa Marea Finala: "Mi-a picat fata, am imbatranit 200 de ani!"

La scurt timp dupa ce Alexandra Ungureanu a castigat Marele Premiu "Bravo, ai stil! Celebrities", Silvia, castigatoare a doua sezoane de "Bravo, ai stil!" a facut primele declaratii despre castigatoare. Se stie ca Silvia a sustinut-o de la inceput pe Alexandra si cele doua au si avut o intalnire fata in fata inaintea Marii Finale. Atunci, Silvia a indemnat

publicul sa o voteze pe cantareata, expunand toate motivele pentru care cei care o urmaresc ar trebui sa ii acorde toate sansele de castig.

“Încearcă să nu fii un om de succes, ci un om de valoare!” Dar un om de succes si unul de valoare ce e? Valoarea, atunci când ne referim la oameni, înseamnă importanţă, autoritate, calitatăţi deosebite, demne de stimă. Succes inseamna sa vinzi de la ceaiuri, fasuri, tampoane la brazi sau faina, sa castigi niste bani si sa te cunoasca toate gainile.

In ziua de azi, în societatea în care trăim, demne de stimă prea putini si prea putine mai sunt."

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Silvia, o mare sustinatoare a Alexandrei Ungureanu

Citeste si: Cine a castigat Bravo, ai stil! Celebrities? EA este "Cea mai stilata celebritate din Romania!"

Acum, dupa Marea Finala, Silvia isi exprima toata bucuria fata de deznodamantul competitiei "Bravo, ai stil! Celebrities"  si le multumeste celor care au rezonat cu Alexandra Ungureanu.

"Suntem pentru a treia oara castigatori!" Va multumesc pentru ca ati ales sa votati ca si mine cultura, rafinamentul,demnitatea si educatia, mai pe scurt Alexandra Ungureanu! Impreuna suntem invincibili!!! Am avut mari emotii, va spun drept, insa din nou suntem semnele exclamarii de la “AM INVINS!!!”Va iubesc pe toti! Nu, nu este meritul meu cum ar tinde unii sa spuna, dar este este

meritul NOSTRU, al celor care simtim la fel si este o reala bucurie sa fii invingator cand ai de luptat cu atatea si atatea!"

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.