Silviu a facut-o sa sufere pe Gabriela! Uite ce a fost in stare sa ii spuna de fata cu toata lumea. Ea s-a simtit umilita si jignita, insa tot n-a vrut sa renunte la el

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 22:16

Silviu i-a spus Gabrielei ca nu vrea sa aiba o relatie cu ea si a interpretat gresit semnele de prietenie pe care i le-a dat.

" Dragoste cu sila nu se poate. Eu nu  vreau sa fiu cu tine, ce vrei sa fac, sa iti desenez? Ce semne ti-am dat eu, ce, sunt extraterestru sa las semne? Gabriela, ce ai? Ti-am explicat de atatea ori ca intre noi nu poate fi nimic, dar nu vrei sa intelegi, de fapt.

Ce semnal sa ii dau eu, doamna Gabriela. Ea viseaza, eu stiu ce aberatii are ea in cap? Eu nu stiu cum sa ii mai demonstrez ca nu simt nimic pentru ea.

Am acceptat-o ca pe un prieten, am sfatuit-o, dar daca ea vrea mai mult, eu nu vreau,"  s-a dezlantuit Silviu nervos.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.