Silviu Biris face acrobatii pe balansoar, la “Jumatatea mea stie”!

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:44

Gabriel Coveseanu ii asteapta pe telespectatori, miercuri, 23 octombrie, de la ora 20.00, la o noua editie a emisiunii “Jumatatea mea stie”.

In aceasta saptamana, le-a venit randul actorului Silviu Biris si bebelusei Oana Ionita sa joace pentru un caz social.Pentru a trece de prima proba, Silviu Biris va fi nevoit sa faca trei ture de platou, incaltat in pantofi cu toc si avand in mana treizeci de farfurii. Iar pentru ca proba sa fie si mai complicata, actorul va trebui sa treaca si peste cateva obstacole: un bazin cu maioneza, un balansoar, jaloane si cateva scari.

E imposibil! In momentul in care am pus piciorul pe balansoar, mi-am dat seama ca ma duc la vale. Am mai avut experiente de genul acesta, nefericite. E de domeniul cascadoriei ce se intampla aici !”, a spus Silviu Biris.


Nu ratati, o noua editie “ Jumatatea mea stie ”, miercuri, 23 octombrie, de la ora 20.00,
la Kanal D.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”