Silviu, cuvinte jignitoare la adresa lui Ioan: “Degeaba ai tu varsta pe care o ai, ca tu ai o minte de unsprezece ani!”Iata ce reactie a avut Ioan in platou, dupa ce a urmarit inregistrarea cu camera ascunsa

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:07

Dezamagit de comportamentul lui Ioan, Silviu a simtit nevoia sa se descarce, discutand cu Dumitru despre cele patimite. Aratandu-se un sustinator al lui Dumitru, Silviu i-a povestit cum au stat lucrurile pe plaja si ceea ce l-a deranjat la Ioan.

Stiind de vechiul conflict dintre Ioan si Dumitru pentru Doina, Silviu a gasit in Dumitru un posibil aliat. Tanarul si-a exprimat parerea despre Ioan, acuzandu-l ca este imatur.

“Ioan se comporta ca un copil, a venit sa traga cu ochiul la castelul echipei adverse! Ioan ar trebui sa fie un exemplu pentru noi, dar nu ai ce invata de la el!”, a zis Silviu.

Dupa vizionarea inregistrarii in platou, Ioan si-a exprimat nemultumirea fata de criticile aduse de colegii sai, incercand sa isi pastreze calmul, pentru a dovedi tuturor ca este o fire pasnica.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Doi batrani, n-am vazut diferenta! Silviu a vorbit exact ca Dumitru! Silviu, tu esti pus mereu pe cearta!”, a replicat Ioan.


Cearta celor doi l-a starnit si pe Dumitru, care a intervenit intre cei doi, povestind cum s-au desfasurat de fapt activitatile pe plaja si incriminandu-l tot pe Ioan.

“Ioan se comporta ca un copil, a venit sa traga cu ochiul la castelul echipei adverse!”, a mentionat Dumitru.
Iata cum a decurs schimbul de replici acide intre Ioan si Dumitru si ce concluzie a avut Gabi Cristea fata de conflictul acestora:

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.