Silviu, Dan si Emil, la un pas de bataie: "Ai bagat mainile, murdare, jegosule!" Atitudinea care a oripilat-o pe Gabi Cristea. Prezentatoarea TV a avut nevoie de o pauza

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:55

Spiritele s-au incins intre cei trei la gratarul facut acasa de Ioan si a continuat in direct, in platoul "Te vreau langa mine."

Emil a fost tinta injuriilor celorlalti baieti inca de la gratarul pregatit de toti concurentii acasa la Ioan. Emil s-a infipt sa ia mai multe bucatid e friptura fara a lasa o sansa si celorlalti colegi de a se infrupta din deliciile pregatite chiar de catre ei. Se pare ca acest lucru i-a infuriat pe Silviu si Dan si au inceput sa-l mustruluiasca pe Emil.

Si cum s-a rusinat de ce a facut, Emil a vrut sa puna carnea la loc, moment in care Dan i-a zis ca e interzis sa faca asa ceva

atat timp cat a umblat cu mainile murdare. Cearta a continuat si in platoul emisiunii, unde Emil a fost de data aceasta tinta lui Silviu. Motiv pentru care Gabi i-a dat afara pe amandoi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.