Silviu Prigoana a anuntat ca va fi din nou tatic! Cine este mama?

Editor: Bogdan Mihai Author: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:10

S-au spus atatea vorbe, s-au scris atatea randuri despre casnicia lor, incat ne-am fi asteptat ca nimic din relatia lor sa nu ne mai mire!

Numai ca, n-aduce anul ce-aduce primavara! Silviu Prigoana va avea o fetita! A declarat chiar el, aseara, in exclusivitate la emisiunea Wowbiz. Apare, insa, si-o necunoscuta: cine este mama copilului. Atentie, urmeaza declaratii care-o vor pune pe jar pe Adriana Bahmuteanu!

Ati citit bine! Afaceristul, fostul deputat, sotul lui Bahmu, cert este ca la cei 51 de ani pe care-i are si cei patru baieti, sustine  ca  va avea si o fetita.



Ei, dar in ecuatia "Prigoana, tatic" apare si necunoscuta! Ne-am fi asteptat ca din gura lui Prigoana sa auzim numele celei care-i sta alaturi de 12 ani. Chiar daca au trecut prin numeroase despartiri, divorturi, impacari, apele pareau ca s-au limpezit! Numai ca fostul deputat pare ca a inceput din nou prigoana.

Sa fie, oare, un nou motiv de separare a cuplului?! Sa ne pregatim de un nou divort cu scantei marca "Prigoana si Bahmuteanu"?! N-ar fi exclus.
Mai ales ca pe lista afaceristului, Adriana Bahmuteanu pare sa fi adunat destule bile negre pana acum.

Nu degeaba se spune ca greselile se iarta, dar nu se uita. Aventura Adrianei cu tanarul electrician n-a fost uitata nici acum de Prigoana: "Ea n-a fost la munca 8 ani de zile. Ea a primit numai salariu. Eu eram Presedintele companiei si am abuzat de functia pe care am avut-o, mi-am angajat sotia, ca sa-i acord un anumit statut social, cu un salariu semnificativ, ca sa aiba o pensie mare, sa aiba asigurari sociale si-asa mai departe".


Declaratiile vin dupa ce Adriana Bahmuteanu i-a reprosat in repetate randuri ca nu i-a trecut niciun bun pe hartie, pe numele ei. Ce se va intampla in continuare? O loterie la care, cel mai probabil, va asista o tara-ntreaga. Caci fara blitzurile paparazzilor, ce farmec ar mai avea divorturile in lumea mondena?!
##VIDEO111722##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.