Silviu Prigoana a dat cartile pe fata! Celebrul om de afaceri a dezvaluit ce s-a ascuns in spatele mariajelor si divorturilor de Adriana Bahmuteanu!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 iul 2022, 00:35
Silviu Prigoana este invitatul de la „40 de întrebări cu Denise Rifai

Silviu Prigoana a dezvaluit cum au stat lucrurile in timpul mariajelor si a divorturilor sale cu Adriana Bahmuteanu. Iata ce detalii incredibile au iesit la iveala.

Prezent în platoul emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai”, Silviu Prigoana răspunde la întrebări sensibile si chiar incomode despre vasta carieră in afaceri, dar şi despre viaţa personală. Acesta a povestit, printre altele, despre perioada tumultoasa traita alaturi de Adriana Bahmuteanu.

Silviu Prigoana, despre mariajele sale cu Adriana Bahmuteanu!

In trecut, viata personala a celebrului om de afaceri a tinut multa vreme primele pagini ale tabloidelor, prin casatoriile si divorturile repetate de fosta lui sotie, Adriana Bahmuteanu, alaturi de care are doi baieti.


Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu au trecut printr-o lunga serie de mariaje si divorturi, presarate cu multe scandaluri memorabile, care in definitiv le-au adus amandurora si multa notorietate, benefica pentru cariera.

Citeste si: Silviu Prigoană îi crește pe cei doi copii pe care îi are cu Adriana Bahmuțeanu: "Suntem..."

Citeste si: Silviu Prigoană a trăit o adevărată dramă: „În doar şase luni a plecat dintre noi...” Momentul care i-a schimbat viața

Intrebat daca divorțurile de Adriana Bahmuțeanu au fost doar pentru publicitate, Silviu Prigoana a schitat un raspuns sincer.

"Nu, divorturile, nu! Nu erau pentru publicitate! Mai ales cand au intervenit minorii! Am avut un singur divort cu minorii, care inca nu s-a finalizat, deci de cinci ani de zile! Nu e finalizat, atentie mare! Nu e finalizata povestea cu copiii! Sper sa se finalizeze anul asta si problema copiilor cu domiciliul.

Nu, divorturile nu au avut nicio legatura cu publicitate! Casatoriile, da, au avut! Si ce am castigat din toata povestea asta, pai 60%! Am fost singurul deputat de Bucuresti care am intrat in Parlament pe votul popular, restul colegilor mei au fost bagati in Parlament strict de calculator! Au fost redistribuiti cum se spune in politica! Eu am fost singurul care am intrat pe votul popular, de la PDL! Si asta s-a datorat faptului ca aveam notorietate, nu ca promiteam ceva sau dadeam ceva! Toata lumea promite in campanii, eu n-a fost cazul sa

promit nici macar n-a fost cazul sa-mi fac campanie electorala! Alegerea uninominala, eram trecut cu numele pe buletinul de vot si lumea m-a votat pentru ca stia ca sunt cel simpatic!", a spus Silviu Prigoana.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Tot in contextul relatiei sale cu nabadai alaturi de Adriana Bahmuteanu, Silviu Prigoana nu s-a sfiit sa raspunda sincer si la o alta intrebare despre ce a insemnat pentru el, iubirea pentru fosta lui sotie si daca a

fost sau nu cea mai mare dragoste a vietii sale.

"Nu, nu cred! Fiecare iubire are doza ei de iubire pentru fiecare femeie in parte, care e aceeasi! Deci nu exista sa iubesti pe cineva mai mult si pe cineva sa iubesti mai putin! Cand iubesti, iubesti! Si cand nu iubesti, nu iubesti! Punct! Cel putin asa vad eu lucrurile! Nu exista o iubire mare! Cum ai de exemplu patru copii, nu poti pe unul sa-l iubesti mai mult si pe altul mai putin! Adica la unul sa-i dai rinichiul si la

unul sa nu-i dai rinichiul! Nu, le dai la toti patru rinichiul si acelasi lucru se intampla si in iubire, din punctul meu de vedere! Daca altii au alte criterii, e problema lor!

In perioada respectiva eu aveam foarte mult de lucru! Ea pleca de acasa, ea se intorcea, eu introduceam actele de divort, pentru parasirea domiciliului si dupa sase luni se intorcea inapoi cu facturile si ne recasatoream! Erau niste formalitati simple! Eu atunci munceam 22 de ore pe zi! Aveam o saltea si dormeam la birou in perioada respectiva! Ca sa conduci 74 de companii nu era foarte simplu! Eu ajungeam acasa mai rarut, ca asa era modelul! Dar au fost saptamani intregi in care n-am ajuns acasa! Ea pleca si se intorcea! Eu am fost cerut! Sunt frumusel, ce sa fac! Trebuie sa-mi duc crucea!", a povestit Silviu Prigoana.