Silviu Prigoana este speriat! A fost amenintat cu MOARTEA

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:20

Silviu Prigoana este speriat de moarte! Magnatul sustine ca este amenintat.

"Am niste semnale ca mi-e viata pusa in pericol. Nu stiu cine vrea sa imi faca asta, asta o sa vada organele de cercetare penala. Eu am facut plangere pe tema asta, am dus probatoriu si acum urmeaza sa vada cine si in ce masura", a spus el.

"Nu m-am simtit in nesiguranta pana acum, dar lucrurile au inceput sa o ia razna. Din decembrie, cand am fost amenintat la telefon de catre un domn.

Toate amenintarile respective au fost un santaj ca eu sa intervin, sa isi castige Adriana procese sau ceva de genul", a  adaugat el.

Aflati mai multe detalii din materialul de mai jos:
##VIDEO115801##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Rebecca, profund dezamăgită de Antoni! Concurenta a izbucnit în lacrimi din cauza afirmațiilor jignitoare lansate de fostul ei partener!

Dana Roba, reacție nervoasă după ce fostul soț a fost condamnat la doar 7 ani de închisoare pentru tentativă de omor: „Îmi pare foarte rău ca m-am născut în România”. Make-up artista a dezvăluit când va avea loc cununia cu Beni

Dana Roba a avut o primă reacție după ce fostul soț, Daniel Balaciu, cel care a măcelărit-o cu ciocanul, a fost condamnat la doar șapte ani de închisoare pentru tentativă de omor.