Silviu Prigoană îi crește pe cei doi copii pe care îi are cu Adriana Bahmuțeanu: "Suntem..."

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 19 iul 2022, 00:40
Silviu Prigoană alături de Eduard și Maximus

Silviu Prigoană și fosta soție, Adriana Bahmuțeanu, au fost implicați în numeroase scandaluri de-a lungul vremii.

Se pare că după ce Silviu Prigoană a preluat custodia lui Eduard și a lui Maximus, certurile dintre ei au încetat.

Silviu Prigoană a părăsit, recent, viața publică, explicând care a fost rațiunea acestei decizii.

”A fost o decizie luată împreună cu avocații mei (n.r. de a sta departe de viața publică). A trebuit să stau deoparte. Copiii sunt la mine de doi ani de zile și prin hotărâre judecătorească definitivă.

Suntem o gașcă foarte mișto. A reușit pandemia să mă țină înnchis în casă cu copiii de trei luni. A fost foarte tare. Am avuit timp să stăm mult împreună, să ne cunoaștem calitățile și defectele, să facem proiecte împreună”, a declarat Silviu Prigoană la TV.

Omul de afaceri a dezvăluit că a ieșit la pensie în toamna anului trecut.

”Da, m-am pensionat anul trecut, în octombrie.

E foarte bine ca pensionar, dar eu muncesc în continuare. Pensia e pensie, munca e muncă. Era un drept al meu. Nu e pensie specială. Am ieșit la pensie pentru că era păcat să nu ies la pensie. M-am pensionat și acum am timp mai mult să mă ocup de familie, de copii”
, a precizat Silviu Prigoană.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Silviu Prigoană e încântat de școala online

Celebrul om de afaceri e foarte încântat de școala online. Silviu Prigoană mărturisește că urmărește și el orele făcute de copiii lui online.

”Am avut o grămadă de timp să stau cu copiii. Ei fac școală online acum. Absolut minunat. Mie mi se pare mai bună școala online decât școala în clasă.

Asta e părerea mea personală. Pentru că am posibilitatea și să observ cum predau profesorii. Copiii mei mai fac și suplimentar. Tu auzi ca părinte și vezi talentul profesorului, cum explică. Și dacă înțelegi și tu ca părinte înseamnă că a priceput și copilul. Dacă nu înțelegi tu nimic, n-are cum să priceapă copilul. De aia spun că pe mine mă încântă chestia asta cu școala online”, a mai punctat Silviu Prigoană.

Silviu Prigoană poate fi urmărit în această seară, de la ora 23:00, pe Kanal D, la emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Citeste si: Silviu Prigoană a trăit o adevărată dramă: „În doar şase luni a plecat dintre noi...” Momentul care i-a schimbat viața

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.