Silviu Prigoana, MARTURISIRI INCENDIARE: "Vreau sa am o fetita, cu sau fara Adriana!"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:10

Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu sunt din nou la cutite desi stabilisera ca vor face orice le sta in putinta pentru a avea armonie in familie.

Razboiul pe care Adriana il poarta cu firma la care a fost angajata pare sa fie marul discordiei si de aici vin toate problemele de cuplu ale celor doi. "Adriana era un no name cand s-a casatorit cu mine. Lucra la ziarul politica. Ea tot zicea ca vrea sa o cheme Prigoana, dar peste tot spunea ca ea este Bahmuteanu. Eu am aflat tarziu ca iubirea e si proasta.

Stiam ca e oarba, dar pana am aflat ca e si proasta mi-a luat ceva timp. Nu inteleg de ce s-a casatorit ea cu un barbat cu un picior de lemn si cu doi copii.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

A avut un interes. Dupa 12 ani de casatorie are ceva pe numele ei, dar mereu spune ca e saraca, ca e victima.

Ea se cearta cu aia de la televiziunea mea, a stat 8 ani pe un salariu mare, dar n-a trecut o ora pe acolo. Acum s-a trezit ea ca ar mai avea niste bani de acolo. Ea era manager si a manageriat atat de prost incat cei care au venit dupa ea se chinuie si acum sa amortizeze gaurile. Eu nu inteleg de ce ea se judeca cu o companie la care copii ei sunt actionari.
In afara de asta, noi in cuplu n-avem nicio problema. Ea nu stiu de ce s-a facut ziarista, ca ea se pricepe sa planga la comanda, dar pe mine nu ma mai vrejeste."
, a povestit Silviu Prigoana.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.