Silviu Prigoana se gandeste din nou la casatorie! Iata cine ar putea fi aleasa

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 07:09

Divorteaza din nou de Adriana Bahmuteanu, dar lumea nu se termina aici pentru Silviu Prigoana.

Mai plin de viata ca niciodata, omul de afaceri vorbeste nu despre scandal sau partaj, ci despre inca o casatorie. Silviu Prigoana mai slab si mai optimist ca niciodata, scoate porumbelul pe gura! Cu multe kilograme in minus si cu un tonus de invidiat, omul de afaceri vorbeste nu despre divort, scandal, sotie sau actiuni ci despre casatorie.

Nu mai este un secret ca atunci cand Silviu si Adriana se cearta, roiesc femeile in jurul lui Prigoana mai ceva ca albinele la miere. 

Si dupa atatea impacari si despartiri a ajuns tot la concluzia ca femeia ideala pentru el trebuie sa fie neaparat absolventa la Medicina.

Sunt in fata celui de-al cincilea divort si nimeni inca nu stie deznodamantul relatiei dintre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana. Doar un singur om mai poate face lumina!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Precaut,

dar glumet, nervos, dar tot cu gandul la viitor. Si la final, Silviu Prigoana ii lasa pe toti masca cu ceea ce declara:„niciodata nu stii ce se intampla in viata. Vom vedea, maine-poimaine, peste o luna, un an sa vedem ce se intampla!”