Silviu Prigoana, urmatorul invitat la “40 de intrebari cu Denise Rifai”! “Nu totul mi se cuvine!”

Author: Oana Picerea
Actualizat: 24 nov 2020, 10:36

Omul de afaceri Silviu Prigoana vine la “40 de intrebari cu Denise Rifai”, marti, 24 noiembrie, de la ora 23:00! Asa cum si-a obisnuit telespectatorii, Denise Rifai va pune acele intrebari menite sa clarifice o sumedenie de subiecte aparute in presa de-a lungul timpului, si de aceasta data referitor la un personaj extrem de puternic din punct de vedere al imaginii publice.

Fondator al primei televiziuni de stiri din Romania, businessman, fost deputat,  numele lui Silviu Prigoana  a fost in atentia publica si prin lungul sir de mariaje si divorturi.

Viata nu l-a scutit de incercari majore, decesul primei sotii si accidentul care i-a schimbat radical viata nu l-au descurajat, Silviu Prigoana  reusind sa isi construiasca un adevarat imperiu.

Cu toate ca viata personala a acestuia a tinut  multa vreme primele pagini ale tabloidelor, prin divorturile repetate, in ultima perioada, Silviu Prigoana a fost  foarte  rezervat in ceea ce priveste aparitiile pe scena publica.

 „Divorturile de Adriana Bahmuteanu au fost doar pentru publicitate?”, „A fost gunoiul romanilor sansa dumneavoastra de a face avere?”, „V-ati simtit complexat de handicapul dumneavoastra?”, „Sunteti un barbat zgarcit?”, „De ce ati fost un escroc in politica?”  sunt doar cateva din cele 40 de intrebari adresate lui Silviu Prigoana, in editia de marti seara a emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai”. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

           

Nu pierdeti, marti, 24 noiembrie, de la 23:00, la „40 de intrebari cu Denise Rifai”, un interviu revelator despre un personaj public extrem de interesant, cu o poveste de viata incredibila, Silviu Prigoana.