Silviu, propunere de eliminare-fulger! Atitudinea fata de femei il poate scoate din emisiune definitiv. Uite cum au votat cei din platou! Nimeni nu se astepta ca tocmai ea sa ii ia apararea!

Autor: A.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 22:03

Atitudinea lui Silviu a fost luata in colimatoriu de catre Gabi Cristea, dar si de restul concurentilor participanti la emisiune.

Silviu este propus spre eliminare si se pare ca toata lumea din platou il vrea afara. Cea mai vehementa a fost Alexandra care a zis ca nu ii tolereaza un astfel de comportament: "Am observat ca el, ca de fiecare data, s-o bagat intre paravanele mele. O spus fel de fel de pareri si discutiii de care nu aveam nevoie sa le aud si pentru faptul asta, pe mine m-a deranjat foarte mult pentru ca eu niciodata nu mi-am permis sa ma bag peste dansul la fel cum o facut el."

Diana si chiar Dan au fost impotriva eliminarii lui Silviu si au declarat raspicat ca sunt si alte persoane care au facut greseli mult mai mari decat el si nu au fost dati afara.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”