Simay Barlas, protagonista noului serial „Inimă rebelă”, pasiune uluitoare! Cu ce se ocupă superba actriță când nu se află pe platourile de filmare! Iată cum a fost surprinsă în cea mai recentă vacanță în Egipt

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 sep 2024, 13:28

Simay Barlas, actrița care joacă rolul principal Rüya, în noul serial „Inimă rebelă”, apariție neașteptată! Iată în ce postură neobișnuită a fost surprinsă tânăra în cea mai recentă vacanță!

Kanal D aduce în atenția telespectatorilor din 2 octombrie, un nou serial turcesc de excepție, „Inimă rebelă”, ce prezintă o poveste impresionantă despre familie, iubire și destin, pusă în scenă de actori celebri și apreciați în Turcia pentru reușitele lor, dar și tineri talentați și carismatici, printre care se numără și superba Simay Barlas, care va interpreta rolul principal Ruya.

Simay Barlas, protagonista noului serial „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită

Simay Barlas are doar 25 de ani și cu toate acestea se numără deja printre cele mai apreciate actrițe din tânăra generație în Turcia. Publicul din România a cunoscut-o pe talentata actriță încă din anul 2017, când a jucat în serialul Furtună pe Bosfor, în care a dat viață personajului secundar Oyku, apoi aceasta a revenit la Kanal D în producția Nemilosul Istanbul, în care a interpretat rolul Damla.

Din 2 octombrie, tânăra actrița își va face apariția în noul serial Inima rebelă, în care va juca rolul principal.

Citește și: Simay Barlas, protagonista noului serial „Inimă rebelă”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum arăta celebra actriță în urmă zece ani, la începutul carierei sale

Carismatica Simay Barlas este activă și în mediul online, unde publică deseori imagini și clipuri spectaculoase atât de la ședințele foto oficiale, sau de pe platourile de filmare, cât și din arhivă personală.

De curând, îndrăgita actriță a postat câteva poze de senzație, din cea mai recentă vacanță, în care și-a făcut apariția la cârma unui ATV impresionant, în timp ce făcea Safari în Deșertul Sinai, din Egipt.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul suprem. Mulți prieteni la început s-au bucurat, pe urmă n-au înțeles.”

Simay Barlas, ascensiune spectaculoasă pe plan profesional

Simay Barlas s-a născut în anul 1999, în Istanbul, într-o familie înstărită, care i-a asigurat o educație de seama și sprijinul necesar pentru a-și îndeplini marea dorința de a deveni actriță. În perioada liceului, aceasta a început să joace în echipa de teatru a școlii, unde a dovedit un talent nativ uluitor.

Citește și: Cine este tânăra actriță care îi dă viață frumoasei Rüya, protagonista noului serial „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal D! Aceasta a cucerit deja publicul din România cu rolurile din „Furtună pe Bosfor” și „Nemilosul Istanbul”

La scurtă vreme a fost cooptată în distribuția serialului Furtună pe Bosfor, deși avea doar 15 ani, în care a jucat un rol episodic, și astfel și-a făcut debutul în fascinantă lume a cinematografiei turcești și totodată i-a deschis calea către noi oportunități pe plan profesional.

Cel mai recent proiect care i-a adus cel mai mare succes din carieră de până acum este serialul Inima rebelă, în care a jucat rolul principal.