Simge Selçuk, actrița care joacă rolul Nebahat în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online! Iată la ce schimbare spectaculoasă de look a recurs celebra actriță 

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 sep 2024, 23:15
video Foto(4)

Simge Selçuk din serialul Totul pentru familia mea, transformare uluitoare de look! Iată cum arată în prezent renumita actriță!

Simge Selçuk este considerată una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe ale Turciei. Deși are 49 de ani, aceasta uimește în continuare cu silueta ei perfectă și se implică în noi proiecte de excepție. Cel mai recent rol jucat magistral este cel din serialul Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Nebahat, care i-a adus un succes răsunător pe plan profesional. De curând, superba actriță a publicat pe contul ei de Instagram câteva imagini de senzație de la o ședință foto realizată pentru o revistă din Turcia.

Simge Selçuk din serialul Totul pentru familia mea, transformare uluitoare de look

Când nu se află la filmări, renumita Simge Selçuk petrece mult timp alături de fetița ei, pe care o adoră. De curând, îndrăgita actrița și-a surprins fanii din mediul online deoarece a publicat câteva imagini uluitoare. Aceasta a recurs la o schimbare de look pentru o ședință foto realizată de o celebră revistă din Turcia.

Citește și: Cum arăta superba Nebahat din serialul Totul pentru familia mea înainte de a recurge la operațiile estetice! Diferența e uluitoare! Iată ce aspect fizic uluitor avea celebra actriță Simge Selçuk la 19 ani! „Tinerețe rebelă”

Fanii săi au fost de-a dreptul uluiți de transformarea îndrăgitei actrițe, care și-a păstrat culoarea blondă a părului, însă a recurs la o coafură total diferită de cea din ultimele luni. 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Simge Selçuk, evoluție spectaculoasă pe plan profesional

Simge Selçuk s-a născut în anul 1975, în Ankara, într-o familie înstărită care i-a oferit o educație exemplară și sprijin pentru a-și îndeplini toate dorințele. După absolvirea liceului, ambițioasa Simge s-a înscris la Facultatea de Muzică și Artele Spectacolului în cadrul Universității Bilkent, secția Actorie, pe care a încheiat-o în 1993.

Citește și: Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, anunț neașteptat în mediul online! Iată cum și-a surprins fanii celebra actriță Simge Selçuk! Ce decizie radicală a luat de curând

La scurt timp după absolvire, aceasta a debutat pe platourile de filmare ale serialului Ferhunde Hanımlar, care a reprezentat primul pas către carieră strălucită din prezent și i-a deschis calea către noi oportunități profesionale. Frumoasa actriță a fost rapid remarcata de marile case de producție din Istanbul si a început sa primească din ce in ce mai multe propuneri de a juca in noi proiecte de televiziune importante. 

 

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.