Simina, reacție dură după ce Bianca a câștigat sezonul doi "Puterea Dragostei": "Ai fost la hotel cu 4 băieți"

Autor: Amalia Georgescu
video Foto(5)

Simina a atacat-o dur pe Bianca. După ce au fost anunțați câștigătorii sezonului cu numărul doi, Simina a reacționat pe rețelele de socializare.

Simina a atacat-o dur pe Bianca.  Rivalitățile dintre cele două sunt mai vechi, iar acum, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a lansat un nou atac la adresa Biancăi.

Citeste si: Pe cine susține Simina in Marea Finală "Puterea dragostei"? Iata ce decizie surprinzatoare a luat fosta concurenta a show-ului!

Simina a atacat-o dur pe Bianca: "Ai fost la hotel cu 4 băieți" 

Simina și Bianca au intrat în repetate rânduri în conflict din diverse motive, iar neînțelegerile dintre cele două par că nu s-au rezolvat nici acum. După ce emisiunea "Puterea Dragostei" și-a desemnat câștigătorii, Simina nu s-a putut abține și a reacționat pe instagram. Bianca a câștigat pentru a doua oară marele premiu, lucru care enervat-o la culme pe Simina. Aceasta a atacat-o dur, făcând referire la anumite aspecte mai puțin plăcute legate de trecutul Biancăi.

"Prea jos suntem noi? Bă filme pentru adulți scrie pe fruntea ta! Nu știu cum a putut să te sărute Livian după ce ai făcut ce ai făcut! Și leșinată după substanțe interzise. Ești ultima cârtiță! Că aia trăiește în pământ! Eu te cunosc foarte bine! Mergi în Istanbul cu jucăria după tine! Și erai supărată că nu poți să te uiți la filme...

Vai de capul tău de leșinată! Și ai fost la hotel cu 4 băieți în 2 ani. Ce făceai acasă? Și încă ceva! Tecuciul nu îl scoate din ea nici Dumnezeu! Tot la filme pentru adulți va ajunge! Și când va avea copii vor găsi cu ea filmulețe și îi va vedea ce are ea. Scârbă îmi este de ea! Ea leșinată după bani se ruga de Livian să facă cuplu cu ea în gala care era să câștige un cuplu! Leșinata, vrea bani, tot la vechea meserie se va întoarce!", a scris Simina pe instagram.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Simina a postat o fotografie cu masina sa! Incredibil ce comentariu a primit de la urmaritor: ''Daca erai cu Jador...''

Simina a spus adevarul despre cum i s-a schimbat viata, de cand a devenit mama: "S-a schimbat, nu in bine..."

Simina Loica, fosta concurenta  Puterea dragostei  a spus adevarul pe care fanii ei voiau sa-l auda, despre cum i s-a schimbat viata, de cand a devenit mama.

Iubita lui Alex Zanoaga s-a schimbat mult de cand in viata lor a aparut Dominic, fiul lor, iar fanii si-au dorit sa afle detalii.

Simina nu a mai avut timp sa stea de vorba cu fanii si nici sa faca vloguri pentru ca baietelul ei ii solicita toata atentia. Recent insa, fosta concurenta  Puterea dragostei  le-a raspuns fanilor la cea mai mare curiozitate.

"Viata mea s-a schimbat nu in bine, in foarte bine pentru ca ma simt mult mai linistita! Sunt mult mai buna cu oamenii si ma simt cea mai implinita si cea mai bogata femeie de pe pamant pentru ca am un copil." , a spus Simina.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Ei sunt socrii Siminei de la „Puterea Dragostei”. Imagini inedite cu cei doi

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.