Simina a pierdut un copil. Fosta soție a lui Alex Zănoagă a trăit clipe de coșmar: „S-a topit. S-a dizolvat”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 23 mai 2023, 02:45

Simina a pierdut un copil

Sursa: Instagram

Simina a pierdut un copil. Alex Zănoagă, fostul ei soț, a vorbit despre evenimentul dureros care a lăsat urme adânci în sufletul acestora, chiar dacă cei doi au luat-o pe drumuri separate.

Simina a pierdut un copil. La scurt timp după ce Simina și Alex Zănoagă au anunțat despărțirea definitivă, acesta a vorbit despre sarcina pe care fosta lui parteneră a pierdut-o.

Simina a pierdut un copil

Simina Loica a trăit, din nefericire, cea mai dureroasă experiență de care putea avea parte un părinte. Ea și Zănoagă au pierdut un copil și ea nu a mai putut duce sarcina gemelară la termen.

Simina Loica și Alex Zănoagă au format un cuplu timp de trei ani și, după mai multe împăcări și despărțiri, au luat decizia de a se despărți definitiv. Acum, Alex Zănoagă a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat.

„Trebuia să avem gemeni, dar unul dintre ei s-a topit, s-a dizolvat. I-a curs sânge când eram la mare. Probabil că a stat în soare.

Nu îmi amintesc exact la ce lună, era la început. În ziua aia am mers la spital și am auzit bătăile inimii lui Domi. Deci era în primele luni. Mi-ar fi plăcut să am gemeni, m-aș fi obișnuit”,
a spus Alex Zănoagă, în cadrul emisiunii ”Online Story by Cornelia Ionescu”, potrivit wowbiz.ro.

Citeste si: Alex Bobicioiu face marele anunț despre relația cu Simina Loica: „Mi-ar plăcea să avem o fetiță”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Alex Zănoagă, avertizări la adresa Siminei și a lui Bobicioiu

De asemenea, Alex Zănoagă, i-a avertizat pe Simina și pe Alex Bobicioiu să aibă grijă cu lucrurile pe care le fac în fața copilului pe care îl are cu aceasta, pentru ca cel mic să nu asiste la momente tensionate.

Văd că o dați că sunt îndrăgostiți și că se înțeleg bine. Eu am auzit din surse sigure că ei se cam ceartă în fiecare zi. Măcar de se ceartă, să nu se certe în fața copilului meu, că dacă am auzit ceva că se ceartă de față cu el și lucrurile devin altfel, o să mă deranjeze și o să iau alte măsuri”, a mai spus acesta.

Pe data de 27 septembrie, Alex Zănoagă și Alex Bobicioiu se pregătesc să intre în cușcă, în cadrul meciului din gala RXF. Actualul iubit al Siminei Loica este convins că îl va învinge pe Zănoagă încă din primele runde.

Citeste si: Alex Zănoagă i-a dat replica lui Alex Bobicioiu, după ce fiul lui, Dominic, i-a spus tată: "Bobi, cățelușul"

„Sunt foarte motivat și încrezător, știu care va fi rezultatul meciului. Din ce am văzut antrenamentele lui și cum arată, nu văd cum mi-ar rupe capul, așa cum spune. Nu știu cum îl ajută acele picioare, că zici că sunt atârnate de uscătorul de rufe.

Sunt puțin nervos, pentru că mă așteptam să fie matur, un copil te schimbă, dar el se pare că nu știe ce e aia inteligență. A crezut că fiind cu Simina care e mai mare, mai învață și el ceva, dar tot un copil a rămas. Și când o sună pe Simina, vorbește prost de mine. Să își vadă de viața lui, să vorbească doar cu copilul lui”, a mai spus Bobicioiu în cadrul aceleiași emisiuni.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.