Simina a răbufnit după ce i-a fost jignit copilul. Incredibil ce comentariu a primit!

Autor: B.H.
Actualizat: 28 ian 2021, 02:45

Simina a răbufnit după ce i-a fost jignit copilul. A reacționat dur, mai ales că nu este pentru prima oară când primește astfel de comentarii răutăcioase.

Simina a răbufnit după ce i-a fost jignit copilul. Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a dezvăluit un comentariu pe care l-a primit din partea unei femei care, la rândul ei, este mămică. Incredibil ce a putut să îi spună.

Simina a răbufnit după ce i-a fost jignit copilul. Incredibil ce comentariu a primit!

Simina a evitat să îl expună pe micuțul Dominic înainte de botez, având în vedere că la scurt timp după ce a devenit mămică pentru prima oară, aceasta a primit o mulțime de critici și jigniri.

Cei ce o urmăresc pe instagram i-au spus că bebelușul ei este urât și că seamănă cu Jador, iar toate aceste lucruri au determinat-o pe Simina să îl țină pe Dominic departe de ochii curioșilor. 

Acum, că Dominic a fost botezat, Simina nu îl mai ascunde, ba chiar îl fotografiază în diferite iposteaze adorabile. Cu toate acestea, încă primește comentarii răutăcioase. De data aceasta, Simina nu a mai putut rezista și a reacționat dur după ce o tânără i-a jignit copilul.

"Zici că e handicapat.", i-a spus femeia Siminei.

Aceasta nu i-a răspuns direct, însă a postat la story mesajul acesteia, însoțit de reacția ei: "Exemplu de o mămică cu probleme mintale! Vă dați seama cum vorbește și cu copilul ei?"

Citeste si: Simina, primele imagini dupa ce si-a pus fatete dentare! Iata cum arata acum, fosta concurenta de la "Puterea dragostei"!

Simina i-a aratat pentru prima oara chipul lui Dominic! Acum e clar cu cine seamana!

Simina si Alex Zanoaga si-au crestinat baietelul, pe Dominic, si pentru prima oara de la nasterea acestuia, fanii i-au vazut fata.

Simina si Alex Zanoaga l-au botezat pe Dominic, alaturi de familie si de prieteni. Nas la marea petrecere le-a fost chiar Raju, si el fost concurent la'' Puterea dragostei ''. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Imediat dupa botez, acestia au postat imagini cu Dominic, iar fanii au putut sa ii vada chipul pentru prima data.

Vazandu-l, toata lumea a spus cat de mult seamana acesta cu Alex Zanoaga.

Citește continuarea aici.

Citeste si: Unde au plecat Simina si Alex Zanoaga imediat dupa botez. "Sa ii faceti o surioara lui Dominic!"

Simina a răbufnit după ce i-a fost jignit copilul. Ce a răspuns în trecut când i s-a zic că Dominic seamănă cu Jador?

Simina a fost una dintre cele mai apreciate si votate concurente din primul sezon'' Puterea dragostei''.

Simina a devenit mamica in urma cu putin timp si este mai fericita ca oricand. Fericirea ii este umbrita, insa, de comentariile rautacioase primite pe o retea de socializare. Simina nu a ezitat sa posteze comentariile rautacioase ale acestora. 

Citește continuarea aici. 

Simina a răbufnit după ce i-a fost jignit copilul.  Dacă în alte situații evită să le dea replica celor ce o critică pe instagram, de această dată, fiind vorba despre copilul ei, Simina nu a mai rezistat și a reacționat.

Citeste si: Simina de la Puterea dragostei, atac fără precedent la adresa Biancăi: „Tu când te...cu Mocanu, cum era? Nerușinato!”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.