Simina de la Puterea Dragostei, criticată dur pe Instagram: „De asta te-a părăsit Alex!”

Autor: Elena Padure
Simina de la Puterea Dragostei, criticata pe retelele de socializare

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei, Simina Loica, a fost atacată dur de către un urmăritor pe pagina ei de pe o reţea de socializare.

Una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Puterea Dragostei,  Simina Loica este mai fericită decît oricând de când l-a adus pe lume pe Dominic. După terminarea competiției, Simina și Alex s-au mutat împreună și s-au căsătorit civil, deşi nenumărate voci şi-au exprimat neîncrederea în cuplul lor. depășind nenumăratele atacuri din partea celor care nu au crezut în cuplul lor.

Simina Loica, atacată dur pe Instagram

Deşi se bucură de o familie frumoasă și pare că și-a găsit liniștea, Simina de la Puterea Dragostei nu este scutită de atacurile internauţilor.

Simina a deschis o secțiune de întrebări și răspunsuri pe pagina sa de Instagram în urmă cu câteva zile. O persoană din mediul online a jignit-o pe brunetă şi a acuzând-o că stă toată ziua pe Instagram, în loc să meargă la sală şi să se îngrijească.

„Stai toată ziua pe Instagram, în loc să mergi la sală! De asta te-a părăsit Alex!”,  i-a spus Siminei o persoană din mediul online.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bruneta a ținut să contrazică persoana care a atacat-o și a confirmat că ea şi Alex sunt mai fericiți ca niciodată. Simina Loica a mulțumit pentru mesaj şi a ales să nu răspundă atitudinilor negative cu şi mai multă negativitate.

Citeste si: Simina şi Alex Zănoagă au făcut anunţul la un an de la căsătorie! Fanii au rămas fără cuvinte: ''Am ales să fim...''

Simina de la Puterea Dragostei trece prin clipe grele

Andreea Loica, Sora Siminei, s-a confruntat cu probleme de sănătate serioase și a fost internată o bună perioadă de timp în spital. Ea a suferit o intervenție chirurgicală dificilă.

Citeste si: Jador, mesaj pentru Simina și Alex Zănoagă: "Din respect pentru copil..."

„Andreea are niște afecțiuni de ordin ginecologic și, duminică, ea va trebui să fie operată la Spitalul Giulești din Capitală.

La o ecografie i s-a depistat un chist destul de măricel, ce va trebui extirpat, întrucât, o amânare ar agrava lucrurile. Ce pot să vă spun este faptul că, în doar două luni, chistul a ajuns la opt centimetri! Ne-am speriat cu toții în familie și am decis ca Andreea să vină la București și să nu mai aștepte. Este absolut necesar să facă intervenția chirurgicală, iar noi toți vom fi alături de ea”, a spus Simina de la Puterea dragostei, într-un live exclusiv la WOWbiz.ro!

Citeste si: Simina a spus tot ce crede despre Bianca Comănici. Se întâmplă când toată lumea credea că s-au împăcat: „Este șireată și...”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.