Simina, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", schimbare spectaculoasa de look! Iata cum arata tanara cu o coafura in stil afro!

Autor: D.I.

Simina a fost una dintre cele mai controversate concurente de la "Puterea dragostei".

Dupa revenirea in tara, Simina si Alex s-au plimbat prin toata tara si s-au bucurat enorm unul de altul. Intre timp, cei doi s-au logodit si traiesc cea mai frumoasa perioada din viata lor. Ceea ce inseamna ca Zanoaga si-a facut curaj si a cerut-o de sotie, iar ea a acceptat.
Pentru a sarbatori fericitul eveniment, Simina si Alex au ales sa mearga pe litoral alaturi de alti cativa fosti concurenti si prieteni de la "Puterea dragostei", cu care au ramas in relatii foarte bune de amicitie.


Dupa ce au petrecut cateva zile de neuitat la mare alaturi de alti fosti colegi de la "Puterea dragostei", Simina si Alex s-au pregatit de petrecere. A urmat ziua de nastere a Siminei, care a organizat o petrecere pe cinste impreuna cu iubitul ei si alti cativa fosti colegi din emisiune.


Dupa momentele de rasfat culinar de la petrecerea sa organizata cu ocazia zilei de nastere, Simina a luat o hotarare radicala in ceea ce priveste aspectul trupului ei.
Aceasta a marturisit, de curand, ca a acceptat propunerea viitorului ei cumnat, de a adopta un regim de viata sanatos. Tanarul antrenor de fitness a convins-o pe Simina sa intre in sala pentru a incepe antrenamentele.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bia de la "Puterea dragostei", imbratisari tandre cu Raju? L-a uitat deja pe Mocanu? Iata cum au fost surprinsi cei doi!

De curand, Simina a mai facut o schimbare importanta, spre incantarea fanilor sai, care au fost de-a dreptul uluiti. Aceasta a recurs la o coafura in stil afro, care o prinde de minune.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.