Simina, însărcinată în 4 luni, a pozat sexy! Cum arată logodnica lui Alex Zănoagă

Autor: A.I.
Actualizat: 25 nov 2020, 18:55

Simina, care acum este însărcinată în 4 luni și jumătate, a pozat sexy când era gravidă. Ea nu știa atunci că este însărcinată.

Simina a pozat în costum de baie atunci, fără să știe că este însărcinată. În ultima perioadă, Simina s-a ferit să își mai arate formele.

Sarcina Siminei a devenit vizibilă

Simina este în culmea fericirii, iar anul acesta a fost unul plin de schimbări pentru ea!

Concurenta de la "Puterea dragostei" și-a găsit jumătatea în persoana lui Alex Zănoagă. Cei doi par a fi un cuplu sudat, iar recent au anunțat oficial că vor deveni părinți.

La 4 luni de sarcină Simina arată excelent, iar burtica a început deja să se vadă.

Chiar ea a postat o serie de imagini pe Instagram în care își etalează sarcina. Comentariile fanilor nu au întârziat să apară:

"😍frumoasa"

"Ai aflat sexul? Eu zic ca va fi fetita"

"O mămică frumoasa !!Sa va trăiască sa fie sănătos/sanatoasa 🥰👶" au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Simina, interviu în pijamale cu Raluca Munte

Raluca Munte a făcut un interviu în pijamale cu Simina, fosta ei colegă de la "Puterea dragostei".

Raluca a postat și câteva fotografii cu Simina.

Raluca si iubitul ei, Origen,  s-au despărțit. Cei doi mergeau tot timpul împreună, peste tot, dar de câteva săptămâni Raluca apare singură. Mai mult decât atât, Raluca nu mai are fotografii cu el pe rețelele de socializare și nici video-uri. 

Raluca s-a împăcat cu Origen la scurt timp după ce s-a despărțit de Ricardo.

Cei doi merseseră într-o superbă vacanță în Grecia, iar anunțul despărțirii a venit ca un șoc pentru toți urmăritorii lor. 

Citeste si: Bogdan Mocanu, mesajul in care a spus tot adevarul, dupa ce a fost eliminat de la Puterea dragostei

Citeste si: Mariana de la Puterea Dragostei s-a facut de tot rasul! Poza trucata pe care a postat-o pe Instagram: uite cum si-a mintit fanii

Citeste si: Andreea, atac dur catre Mitoseru: “Vai de caputul tau! Si parul te-a parasit! Si nevasta, si norocul te-au parasit!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.