Simina Loica a recurs la o procedură medicală interzisă în sarcină. Iată despre ce este vorba!

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 08 apr 2024, 00:35

Simina Loica a făcut un gest extrem în timpul sarcinii, după ce s-a despărțit de tatăl copilului. Este complet interzis acest lucru!

Simina Loica și Alex Bobicioiu urmează să devină părinți, însă relația lor s-a degradat și au decis să meargă pe drumuri separate. Ce doi au decis să se despartă după ce au aflat că vor avea un copil împreună. Astfel, fosta concurentă de la Puterea dragostei trece printr-o perioadă dificilă. De aceea, tânăra încearcă să depășească această perioadă dificilă din viața sa.

Citește și: “Bobicioiu nu are caracter, nu își asumă nimic” Ovidiu Neveu a lansat bomba! Ce legătură a existat, de fapt, între el și Simina Loica: ”Eu i-am scris, credeam că mă vrea”| EXCLUSIV

Simina Loica a recurs la o procedură medicală interzisă în sarcină. Iată despre ce este vorba!

Simina Loica este însărcinată cu al doilea copil, tatăl fiind chiar fostul ei iubit, Alex Bobicioiu.

Tânăra mai are un copil cu Alex Zănoagă. 

Tânăra își dorește ca viața sa intre pe un făgaș normal și să-și crească copiii în liniște. Astfel, Simina petrece timp cu oamenii dragi din viața ei, prieteni cu care nu s-a mai întâlnit în perioada în care era într-o relație și, mai mult decât atât, a recurs la un gest care este total interzis în sarcină sau, cel puțin, nu est deloc recomandat de medici, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Simina Loica și Alex Zănoagă au divorțat oficial! Ce i-a transmis fostul concurent „Puterea Dragostei” lui Bobicioiu: „Sunt foarte toxici unul pentru celălalt”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Recent, Simina Loica a decis să meargă în cabinetul medicului estetician pentru a-și mări buzele, dar acest lucru este complet  interzis în sarcină. În ciuda contraindicațiilor, se pare că fosta iubită Bobicioiu a decis să facă această schimbare.

Simina Loica are probleme cu cea de-a doua sarcină

Simina Loica a dezvăluit în urmă cu puțin timp că sarcina sa nu se dezvoltă conform parametrilor optimi.

Tânăra a dezvăluit că tatăl copilului, Alex Bobicioiu, nu o ajută financiar nici măcar în această perioadă, în care trebuie să facă controale și investigații, care sunt foarte costisitoare.

„(...)   De dimineață am fost la doctor, există o mare problemă la sarcina mea. Sarcina mea este foarte jos, iar pe el îl interesează să meargă la televizor să vorbească despre mine, despre relația noastră care nu mai există, în loc să zică «te ajut, am 5 lei, ți-i dau ție să poți să mergi la doctor, să vezi ce se întâmplă».

În fine, nu mai stau să fac publică viața mea, nu mai stau să zic probleme mele pentru că nu cer milă, nu cer absolut nimic, nu am cerut nimic niciodată. Sunt un om puternic, capabil să-ți asume greșeli și responsabilități, pentru că așa a vrut Dumnezeu, cu asta m-a binecuvântat Dumnezeu pe mine și eu vreau să fie totul bine și să-mi văd de treaba mea, doar că se pare că acest băiat, «vedetă», nu-mi dă pace și nu se abține și vrea să zic și eu tot adevărul sau nu știu, să povestesc de la bunică la mătușă tot ce s-a întâmplat și cât de mult am suferit și câte multe lucruri știu și câte multe lucruri țin în mine tocmai pentru că am obosit și pentru că îmi este frică de sarcina pe care o am și am încercat să-m văd de treaba mea.”,    a spus Simina Loica în mediul online.

Citește și: Exclusiv! Cum se înțelege Alex Bobicioiu cu părinții Siminei Loica. De ce părinții lui nu fost de Crăciun alaturi de toată familia