Simina Loica are probleme cu sarcina! Ce decizie a luat fosta iubită a lui Alex Bobicioiu: "Mă afectează. Îmi pare rău!"

Author: Marina Ionescu

Simina Loica are probleme cu sarcina!

Sursa: Instagram Simina Loica

Simina Loica, reacție dură în mediul online. Iată ce a pățit fosta concurentă de la Puterea dragostei! Este vorba despre sarcina!

Simina Loica este însărcinată pentru a doua oară, însă are probleme cu sarcina. În loc să se bucure de această perioadă frumoasă, tânăra trece prin clipe grele, mai ales după ce a fost părăsită de Alex Bobicioiu. 

Citește și: ”Simina nu a venit! S-a terminat” Bobicioiu a fost bătut de Marinescu în gala RXF. Cui a dedicat victoria fostul concurent „Puterea Dragostei”

Simina Loica are probleme cu sarcina! Ce decizie a luat fosta iubită a lui Alex Bobicioiu: "Mă afectează. Îmi pare rău!"

Bruneta a făcut un anunț surprinzător în mediul online, care i-a îngrijorat pe fani. Simina Loica a anunțat că are probleme cu sarcina, astfel i-a rugat pe cei care o urmăresc pe rețelele sociale să nu o mai întrebe despre acest subiect. 

Tânăra a spus că îi pare rău că le cere acest lucru, dar a precizat că în momentul în care va fi pregătită, le va povesti absolut totul despre sarcină și

de ce o afectează.

Citește și: Simina Loica și Alexandru Bobicioiu s-au împăcat! Cei doi tineri au hotărât să mai dea o șansă relației lor, la doar câteva săptămâni de la despărțirea fulgerătoare

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Vă rog frumos să nu mai întrebați de sarcină. Astăzi poate vă explic puțin de ce și de ce mă afectează.

Îmi pare rău!” a scris bruneta la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory.

Simina Loica trăiește o adevărată dramă, după ce a fost părăsită de Alex Bobicioiu, la puțin timp după ce a aflat că tânăra îl va face tată. Mai mult, aceasta a aflat că are probleme cu sarcina, după ce a făcut un control. Medicul i-a spus că sarcina este poziționată mult prea jos încă din primele săptămâni.

Momentan nu se știe ce decizie a luat Simina, având în vedere că Alex Bobicioiu i-a cerut de foarte multe ori să renunțe la sarcină.

Simina este extrem de dezamăgită de fostul partener, care în loc să o susțină în această perioadă dificilă, preferă să vorbească public despre relația lor și nici măcar nu o ajută din punct de vedere financiar, pentru că are nevoie.

„Dimineață am fost la doctor. Există o mare problemă la sarcina mea, este foarte jos. Pe el îl interesează să meargă să vorbească la televizor despre mine, despre relația noastră care nu mai există. Nu mai stau să fac publică viața mea, nu mai vreau să stau să zic problemele mele. Nu cer milă, nu cer nimic” , a spus ea atunci pe Instagram.

Citește și: Există șanse de împăcare între Alex Bobicioiu și Simina Loica? Sportivul a rupt tăcerea după despărțire: „Nu știu, cred că va fi probabil”