Simina Loica în hohote de plâns din cauza lui Alex Zănoagă: "Stiu că îl doare!" Bruneta a spus tot ce are pe suflet

Autor: Alice Popescu

Simina Loica si-a dorit sa fie mama tanara

Sursa: Instagram

Frumoasa fosta concurenta de la Puterea Dragostei a povestit care este situatia dintre ea si fostul sot, Alex Zanoaga.

Simina Loica și Alex Zănoagă au ajuns într-un punct în care nu au mai găsit nicio soluție cu privire la continuarea căsniciei hotărând să se despartă chiar daca îi leagă un superb băiețel pe viață. Tocmai pentru el, cei doi au făcut nenumărate compromisuri, însă au ajuns la concluzia că fiecare să meargă pe drumul lui și să își găsească fericirea.

Citeste si: Din cei mai buni prieteni, au ajuns dușmani de moarte! Alex Zănoagă: "Data viitoare dacă mai spui ceva ce mă deranjează, îți promite fratele tău că o să-ți dea somn!"

Simina Loica, in lacrimi din cauza situatiei cu Alex Zanoaga

Ei bine, lucrurile nu sunt atât de simple pe cât par deoarece a intervenit și a treia persoana și anume prietenul lor comun, Alex Bobicioiu despre care se spune că ar fi mai mult decât apropiat de Simina. Cei doi bărbați și-au declarat război și urmează să se bata în cușcă, intre ei existând deja un conflict care era pe punctul de a-i duce la o eventuala bătaie.

Alex Zănoagă i-a declarat război lui Bobicioiu și în mediul online.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Simina Loica si-a dorit sa fie mama tanara 

Citeste si: Cum arată casa lui Bogdan Mocanu! Jador i-a spus mereu că e un pierde-vara, însă de data asta i-a închis gura: "Mai am puțin și mă mut!"

Însă, Simina este mai mult decât afectata de faptul că Alex este nevoit să își vadă copilul mai rar decât înainte deoarece, el nu mai locuiește cu ei.

Acest aspect îi sfășie inima și chiar a început să plângă în hohote în timp ce era în cadrul interviului Online Story alaturi de Cornelia Ionescu.

"L-am chemat pentru că poate veni oricând să îl vadă pe Dominic. Eu mi-am făcut baie, mi-am uscat parul. Normal că m-a impresionat. Stiu că îl doare și stiu că îi e greu. E dureros. Îmi pare și mie rău, dar viață merge înainte, eu îl am mereu pe Domi.

Sufăr mai tare pentru Alex și mă pun în pielea lui. Eu nu rezistam nici macar o săptămână. Or să vina părinții lui Alex și o să îl las 2-3 zile la el. Or să stea cu Domi. Îl las la bine, merita să fac asta. Când îl las la Alex e diferit, sunt liniștită. Stiu că îl iubește din inima, din suflet. Nu simt aceeași siguranță când e cu mami sau cu mama lui.
De fiecare data mă bucur când îl aud pe Alex că spune că l-am făcut din dragoste. El și l-a dorit enorm și eu mi-am dorit de tânără,"
a dezvăluit Simina.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.