Simina Loica, în hohote de plâns în timp ce vorbea despre drama prin care a trecut cu baiețelul ei, Dominic: "Mi-am dat semnătura că îl duc la alt spital"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 09 feb 2022, 09:27

Simina Loica, in hohote de plans

Sursa: Captură KANAL D

Simina Loica a povestit in cadrul emisiunii online "In Oglinda" prezentata de Mihai Ghita despre un episod tulburator atunci cand l-a nascut pe fiul ei.

Simina Loica a declarat in cateva randuri ca a fost foarte afectata de tot ce s-a spus despre ea si Jador in conditiile in care nici nu au avut o relatie in adevaratul sens al cuvantului, intre ei existand douar 2 saptamani timp in care s-au cunoscut.

Citeste si: Adevărul din spatele relației Siminei Loica cu Jador. Ce a spus bruneta despre relațiile intime cu artistul

Simina Loica, dezvaluiri cutremuroatare de la nasterea fiului ei si al lui Alex Zanoaga

Insa, frumoasa bruneta spune ca s-a ajuns imediat la jigniri dupa ce cantaretul a parasit casa Puterea Dragostei si i-a spus ca nu ar fi deloc o femeie cuminte. Toate acestea au durut-o pe Simina care a declarat ca s-a consumat mult, insa cel mai dureror moment a fost cand s-a nascut micutul Dominic, fiul ei si al lui Alex Zanoaga:"

Dominic s-a născut foarte sănătos. Nu a avut nicio problemă. Când am vrut să ies din spital, după trei zile, mi-a spus că nu pot pleca, pentru că Dominic are o infecție în corp, este deshidratat. Simțeam o căldură și o presiune în urechi, nu îl mai auzeam. Eu stăteam cu copilul acolo, doar că îl mai luau să îl spele și nu știam ce îi fac.” 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Simina Loica a cerut ajutorul si altor specialisti si cadre medicale, iar acestia i-au spus ca micutul este perfect sanatos.

Simina Loica: "A m fost mințită, nu știu pentru ce, poate au vrut să obțină niște bănuți"

Citeste si: Simina Loica, dezvăluiri ireale: "Îmi spun că Dominic, copilul meu este al lui Jador!" Mărturisiri incendiare din spatele culiselor relației cu Jador

A fost o minciună, copilul nu era bolnav. Mi-am dat semnătura că îl duc la alt spital, să fiu sigură că nu este ceva greșit în analize. A venit șefa de acolo, plângeam, eram speriată. S-a uitat la mine și mi-a zis că copilul nu are nimic, că analizele sunt bune. Puteam să plec de vineri, am fost mințită, nu știu pentru ce, poate au vrut să obțină niște bănuți.

Copilul meu este super sănătos și acum”, a mai declarat Simina Loica, pentru emisiunea „În Oglindă”