Simina Loica, mărturisire năucitoare! Iată ce a răspuns tânăra atunci când a fost întrebată dacă își mai dorește un copil!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 13 sep 2022, 17:36

Simina Loica a trecut prin multe dezamăgiri pe plan sentimental în ultima vreme și încă suferă cumplit! Iată ce mărturisire neateptata a făcut tânăra recent!

Simina Loica și Alex Zănoagă au cucerit inimile telespectatorilor în timp ce au participat în cadrul emisiunii Puterea dragostei, atunci când s-au cunoscut și au devenit un cuplu și au continuat relația și după încheierea show-ului, hotărând ulterior să se căsătorească. Iar la scurt timp după căsătorie cei doi au devenit și părinții unui băiețel. Însă anul acesta cei doi soți au decis să pună capăt căsniciei lor și fiecare să meargă pe drumul lui.

Chiar dacă Simina și Alex Zănoaga au încercat din răsputeri să își salveze mariajul de dragul fiului lor, Dominic, în cele din urmă separarea lor a fost iminentă.

Simina Loica, mărturisire năucitoare! Ce a răspuns tânăra atunci când a fost întrebată dacă își mai dorește un copil

În urmă cu aproape cinci luni, toată lumea a fost luată prin surprindere când a aflat despre despărțirea faptul că Simina și Alex Zănoaga au ajuns s-au separat și au ajuns în pragul divorțului.

Și mai mare le-a fost mirarea atunci când în mediul online Simina s-a afișat la scurtă vreme alături de noul ei iubit, Alex Bobicioiu, un fost prieten de-al soțului ei.

Noua relație a Siminei cu Alex Bobicioiu s-a dovedit a fi una cu năbădăi deoarece au avut multe perioade de despărțiri și împăcări, chiar dacă declarau la început că se iubesc și au planuri mari împreună. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cum arată casa în care s-a mutat Simina Loica, după despărțirea de Alex Zănoaga! Iată unde locuiește frumoasa brunetă alături de fiul ei, Dominic si de noul ei iubit, Alex Bobicioiu!

Simina Loica este foarte activă în mediul online, acolo unde are mulți urmăritori și fani, cărora obișnuiește să le împărtășească momente inedite din viață ei. De curând, un internaut a îndrăznit să o întrebe pe frumoasa brunetă dacă și-ar mai dori un copil, iar răspunsul acesteia a fost unul surprinzător, deoarece Simina a spus clar și răspicat că nu ar mai vrea un copil.

Citeste si: Exclusiv! Cine este noua iubită a lui Alex Zănoagă: "Sunt cu ea de două luni, sunt fericit, l-a cunoscut și pe Dominic"

 


În ediția de azi, 16 septembrie, a emisiunii ”Follow us”, Ilinca Vandici și Teo Trandafir au adus în discuție un subiect de interes pentru toate doamnele și domnișoarele. Iată de ce apar și dacă putem scăpa de petele pigmentare de pe piele!