Simina Loica și Alex Bobicioiu sunt oficial împreună! Ce dezvăluiri a făcut fostul concurent de la ”Puterea Dragostei” despre partenera sa: ”Vreau să-mi fie alături”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 01 iul 2022, 11:25

Simina Loica și Alex Bobicioiu sunt oficial împreună! Ce dezvăluiri a făcut fostul concurent de la ”Puterea Dragostei” despre partenera sa:

Sursa: Instagram

Alex Bobicioiu a dat cărțile pe față și a dezvăluit că are o relație cu Simina.

Alex Bobicioiu a luat pe toată lumea prin surprindere cu anunțul că el și Simina Loica sunt oficial un cuplu, după ce mai multe săptămâni la rând s-a speculat că ar fi împreună, însă au infirmat zvonurile. Se pare că fostul concurent de la ”Puterea Dragostei” a dat cărțile pe față și a spus totul despre relația cu focoasa brunetă.

Simina Loica și Alex Bobicioiu sunt un cuplu

Citeste si: Simina Loica, surprinsă în lacrimi după anunțul oficial făcut de Alex Bobicioiu cu privire la relația lor: "Acele momente durează!"

După ce a acceptat provocarea lui Alex Zănoagă de a se duela în cușca MMA, acum, înainte de meci, Bobicioiu face un anunț neașteptat. 

Întrebat cine îl va susține în cadrul duelului, fostul concurent de la ”Puterea Dragostei” a dezvăluit că alături îi va fi familia, dar și Simina, pe care a numit-o iubita lui: "Cine va veni să mă susțină?

Bună întrebare! Probabil că familia mea, anumiți prieteni și cel mai mult îmi doresc să vină să mă susțină iubita mea, Simina, vreau să-mi fie alături!"
, a declarat Bobicioiu, în cadrul unui interviu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Simina Loica pune punctul pe "i": "A venit la noi în casă, a stat cu Alex în pat. Eu eram sus cu copilul, ei dansau"

Ce spune Alex Zănoagă despre noul iubit al fostei lui soții

Apropierea dintre Alex Bobicioiu și Simina l-a enervat la culme pe Zănoagă, care s-a arătat deranjat de ceea ce se întâmplă între cea care i-a dăruit un copil și unul dintre cei mai buni prieteni ai săi.

 "Părerea mea despre Bobicioiu este că este un om fără coloană vertebrală.Pot spune că l-am crezut ca un prieten, dar acum mi-am dat seama că prietenia nu există.Nu cred că salonul a influențat relația noastră (n.r relația cu Simina), deoarece eu mă duceam acolo și făceam treabă, adică nu e ca și cum ieșeam pe afară sau să pierd timpul.", a

mărturisit Alex Zănoagă.

Vestea că Bobicioiu și Simina sunt împreună nu-i va pica deloc bine lui Zănoagă, fostul soț al brunetei. Rămâne de văzut cum va reacționa Alex Zănoagă după acest anunț neașteptat.

Citeste si: Cine este și cum arată sora Siminei Loica. Detalii cutremurătoare dezvăluite de fosta concurentă de la Puterea Dragostei despre ea

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.