Simina Loica și Alex Zănoagă se gândesc la un frățior pentru Dominic?! Declarații în exclusivitate despre al doilea copil

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 27 ian 2022, 17:13

Simina Loica și Alex Zănoagă s-au mutat în casă nou. Foșii concurenți de la ”Puterea Dragostei” au făcut turul apartamentului și au dezvăluit picanterii din viața de cuplu.

Simina Loica și Alex Zănoagă au făcut o nou schimbare în viața lor, după despărțirea de acum câteva săptămâni. Cei doi s-au mutat în casă nou, semn că și-au mai dat o șansă și încearcă să rezolve problemele care au intervenit între ei. Foștii concurenți de la ”Puterea Dragostei” au vorbit și despre un viitor copil. Simina și Alex mai vor un frățior pentru Dominic?!

Simina Loica și Alex Zănoagă se gândesc la un frățior pentru Dominic

Simina Loica și Alex Zănoagă au planuri mari împreună, chiar dacă au fost la un pas de a o lua pe drumuri separate, aceștia s-au decis să-și mai dea o șansă. Foștii concurenți de la ”Puterea Dragostei” s-au mutat de curând în casă nou. Cei doi au prezentat noul imobil în exclusivitate la Teo Show, unde au și făcut dezvăluiri despre al doilea copil.

”Păi, ne gândeam că cel mai bine ar fi să stăm singuri, avem problemele noastre pe care vrem să le ținem noi pentru noi, să nu mai avem discuții, să nu mai știe nimeni dacă ne-am supărat. În al doilea rând, pentru camera lui Dominic”, a spus Simina în exclusivitate la Teo Show.

Citeste si: Simina Loica și Alex Zănoagă, față în față după ce au anunțat că nu mai locuiesc împreună: ”Vede că eu am grijă de mine” De la ce a început, de fapt, scandalul dintre ei

Simina speră ca la un moment dat să reușească să-și cumpere propria casă, însă acum este fericită că a reușit să se mute alături de soțul și fiul ei, ba chiar se gândește la un frățior sau o surioră pentru Dominic.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Mai vrei o surioară?...Vrei o surioară?”, l-au întrebat cei doi pe Dominic.

”Așteaptă și el, cum așteptăm și noi! Poate aflăm în curând, glumesc, nu știm încă. Oricum, o să vă spunem vouă prima dată. Ca și data trecută, tot la voi am fost și am spus, pentru că trei luni am ținut ascuns”, a

mai spus Simina la Teo Show.

Citeste si: Alex Zănoagă are parte de momente triste în viața lui după ce o persoană dragă lui a încetat din viață. Ce a postat fostul concurent de la „Puterea Dragostei” pe pagina lui de Instagram

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.