Simina Loica și Alexandru Bobicioiu s-au împăcat! Cei doi tineri au hotărât să mai dea o șansă relației lor, la doar câteva săptămâni de la despărțirea fulgerătoare

Author: Ana Filip
Actualizat: 19 iul 2023, 09:47

Simina Loica și Alexandru Bobicioiu formează din nou un cuplu! După doar câteva săptămâni de la despărțirea fulgerătoare, cei doi tineri s-au împăcat! Iată ce declarații uluitoare a făcut Naba, prietena Siminei! „Într-o asemenea relație, în care totul e toxic, n-ai cum să culegi altceva decât toxicitate”

În urmă cu doar câteva săptămâni, Alex Bobicioiu și Simina Loica au recunoscut că au luat-o pe drumuri separate și că relația lor nu a funcționat în ciuda tuturor eforturilor de a-și rezolva problemele în cuplu. De curând, cei doi tineri au hotărât să mai dea o șansă relației lor și s-au împăcat. Invitată în platoul emisiunii online, ”Bărbați vs Femei”, prezentată de Bianca Comănici și Bogdan Mocanu și difuzată pe canalul de YouTube WOWnews, Naba, prietenă Siminei, a vorbit deschis despre împăcarea celor doi și totodată a criticat decizia lor de a formă din nou un cuplu, considerând

că relația este una toxică.

Simina Loica și Alexandru Bobicioiu s-au împăcat! Cei doi tineri au hotărât să mai dea o șansă relației lor

Invitată în cadrul emisiunii online ”Bărbați vs Femei”, moderată de Bianca Comănici și Bogdan Mocanu, Naba, a subliniat că a fost și ea la rândul ei extrem de surprinsă de hotărârea prietenei sale, Simina, de a mai acorda o șansă lui Alexandru Bobicioiu, considerând că relația lor este toxică și nu vor avea un viitor fericit.

Citește și: Există șanse de împăcare între Alex Bobicioiu și Simina Loica? Sportivul a rupt tăcerea după despărțire: „Nu știu, cred că va fi probabil”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Părerea mea că e într-o asemenea relație, în care totul e toxic, n-ai cum să culegi altceva decât toxicitate.

Eu nu înțeleg ce caută Simina cu Bobicioiu, dar trecem peste. Iubirea e oarbă, oricine orice ți-ar zice, tu până nu te dai tu cu capul să te saturi tu, să pleci, nu ai ce să faci, tu trebuie să ajungi la o limită. Ea încă nu a ajuns la acea limită. Nu pot să o judec. Eu nu pot să-l înțeleg pe el, că este un pic cam ipocrit.

Oricum lui nu-i convine că Simina să fie prietenă cu mine, are o părere foarte proastă, dar nici nu mă interesează, cred că e reciprocă toată treaba asta. Eu cu Simina suntem prietene, am stat una la cealaltă. Prietenia în momente grele îți dai seama de ea, în niciun caz când e bine. Am sfătuit-o să facă ce simte, să nu bage în seamă ceea ce zice lumea din jur, să se convingă singură!”, a
spus Naba, potrivit wowbiz.ro

Citește și: Simina Loica a recurs la o procedură medicală interzisă în sarcină. Iată despre ce este vorba!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.