Simina Loica traversează o perioadă dificilă după separarea de Alex Zanoaga: "Sunt într-o mică depresie pe care nu o înțelege nimeni!"

Autor: Alice Popescu

Simina Loica traverseaza o perioada dificila

Simina Loica nu s-a mai ferit si a vorbit in sfarsit despre problemele din casnicia cu Alex Zanoaga.

Simina Loica nu s-a mai ascuns dupa deget si oricat si-a dorit sa mentina relatia cu tatal baietelului ei, Dominic, se pare ca in cuplu au aparut mici neintelegeri care au dus la raceala dintre cei doi. Mai mult, Simina a declarat ca trece printr-o perioada foarte grea deoarece simte ca are o depresie si nu prea este inteleasa de cei din jur si nici nu poate apela la familie.

Fosta concurenta Puterea Dragostei incearca sa se echilibreze si sa se puna pe picioare pentru ca fiul ei, Dominic sa nu simta ca se intampla ceva.

Citeste si: Simina Loica a spus în sfârșit adevărul. A încercat să păstreze aparentele, însă ce se întâmplă, de fapt, în relația ei cu Alex Zănoagă: "Am decis să luăm o pauză!"

Simina Loica a dezvaluit detalii despre momentele grele prin care trece

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Neînțelegerile mici au dus la certuri care ne-au îndepărtat. De multe ori am declarat ca ne certăm des și ca nu petrecem timp împreună.

Poate acesta este motivul pentru care ne-am îndepărtat. Eu simt ca este o distanțare atât din partea mea, cât și din partea lui.

Nu prea avem când să comunicăm. El când vine acasă este obosit, eu la fel, ma duc și ma pun direct în pat. Timp se găsește, doar că timp să petrecem împreună nu există, de asta ne-am îndepărtat. Eu stau foarte mult timp cu Dominic, simt oarecum că sunt într-o mică depresie, pe care nu o înțelege nimeni.

Citeste si: Cu cine s-a afișat Simina Loica imediat după despărțirea de Alex Zănoagă cu care se mutase recent într-un apartament din București

Simina Loica trece printr-o depresie

Familiei mele nu ii pot spune, pentru că s-ar îngrijora. Mă chinui să trec peste, să fiu bine pentru Dominic, să nu fiu supărată și el să simtă.

Mă așteptam că un copil să ne apropie mai mult, însă bărbații fug într-un fel de responsabilitate”,  a mai adăugat aceasta.