Simina, mai înțelegătoare după ce a devenit mamă? A dezvăluit ce s-a întâmplat recent între ea și Bianca Comănici: "Am zis să..."

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 02 oct 2020, 17:46
Simina și Alex, foști concurenți la Puterea Dragostei
Sursa: Captură KANAL D

De când au devenit părinți, Simina și Alex sunt mult mai responsabili, iar viața lor s-a schimbat radical. Ce a dezvăluit Simina acum?

Simina și Alex s-au îndrăgostit unul de celălalt la Puterea Dragostei, lucrurile au evoluat frumos între ei, astfel că au ajuns să își întemeieze o familie. De când a venit pe lume micuțul Dominic, cei doi sunt mai fericiți ca niciodată. 

Simina și Bianca Comănici au îngropat securea războiului?

Invitați la Teo Show, Simina și Alex au dezvăluit că s-au schimbat mult de când au devenit părinți.

Cei doi se descurcă singuri cu micuțul Dominic, având în vedere că mamele lor sunt plecate în străinătate. Pe lângă faptul că au devenit mult mai responsabili, cei doi și-au schimbat percepția despre viață, fiind mult mai înțelegători în relația cu cei din jur.

Mai mult decât atât, Simina a dezvăluit că recent a purtat o discuție cu Bianca Comănici, concurenta de la Puterea Dragostei cu care în trecut a avut mai multe conflicte.

Se pare că Simina a decis să uite de neînțelegerile din trecut și să nu o mai atace pe Bianca.

"Suntem mult mai buni decât eram înainte și înțelegem mai multe persoane, răutăți, de ce erau așa când venea vorba despre copilul lor.(...) Am început să nu mai fiu rea cu nimeni și să îmi văd de familia mea. Chiar și cu Bianca am vorbit acum câteva zile, că noi suntem certate și în momentul ăsta.

Am vorbit pentru că m-a întrebat de ce am ajuns eu să o critic, să o jignesc. Tot timpul eu puneam la story despre ea și vorbeam urât despre ea pentru că a făcut și ea prostii și a râs de alte fete care poate că au făcut mai puțin decât a făcut ea, critica alte fete. De atunci eu nu am mai suportat-o, dar acum am zis să o las în pace, fiecare cu greșeala lui.",
a spus Simina în emisiunea Teo Show.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Chiar dacă viața lor s-a schimbat în bine, iar Dominic le-a adus multă fericire, Simina recunoaște că schimbările fizice prin care a trecut în timpul sarcinii încă îi dau mari bătăi de

cap. Astfel, kilogramele în plus acumulate în cele 9 luni de sarcină o fac să fie irascibilă de multe ori, fosta concurentă de la Puterea Dragostei dezvăluind că se întâmplă frecvent ca acest detaliu să ducă la apariția conflictelor între ea și Alex.

"M-am îngrășat 28 de kilograme în sarcină, în ultima lună m-am îngrășat aproximativ 10 și acum mă chinui să slăbesc.(...) Mă deranjează că nu îmi mai sunt bune hainele.

Eu dacă îmi cumpăr haine îmi iau în continuare mărimea S și pantaloni 38 să mă ambiționeze și când plecăm undeva, nu am haine. Ăsta este singurul motiv pentru care imediat mă aprind. Nu mă simt deloc bine, mă simt urâtă.", a spus Simina.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.