Simina, marturie socanta: hartuita in spatele camerelor de filmat de la Puterea Dragostei. "M-a sarutat cu forta, si nu doar o singura data"

Autor: L.S.
Actualizat: 02 sep 2020, 16:10

Simina a format un cuplu la Puterea dragostei cu Alex Zănoagă! Până la el însă, ea a trecut prin multe scandaluri cu Jador, dar și cu alți concurenți din casă!

O dovadă în acest sens stau și mărturiile lui Andy, cel care avea să spună că, după despărțirea de manelist, Simina s-ar fi sărutat cu el. "Totul s-a întâmplat pe culoare și i-a plăcut", a povestit bărbatul, în premieră pentru WOWbiz.ro, într-un live exclusiv.

Simina a fost cu Andy la Puterea dragostei! ”Vreau să se înțeleagă clar cum au stat lucurile între noi”

Cuvintele tânărului nu au fost recunoscute la vremea respectivă de bruneta din Timișoara.

Din contra, ea a negat și a mers pe ideea că totul este doar o cacialma.

În mod surprinzător, la ieșirea din casă, concurenta și-a revizuit declarația.

Simina a fost cu Andy la Puterea dragostei, dar nu în modul în care el a explicat situația." M-a sărutat cu forța, și nu doar o singură dată, cum mă prindea pe culoare sau la machiaj, voia să mă pupe.

I-am spus că nu vreau să mai încerce nimic cu mine, fiindcă, el nu era genul meu deloc. Este un băiat drăguț, dar atât. Vreau să se înțeleagă clar cum au stat lucurile între noi, acolo, la Istanbul. Eu l-am iubit și îl iubesc doar pe Alex”
, a spus tânăra, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

sursa si video pe wowbiz.ro

Citeste si: Andreea Mantea ii anunta pe concurenti noile reguli! "Sezonul doi nu va fi ca sezonul intai! Va veni cate o fata, rand pe rand si se va..." Afla la ce proba de foc vor fi supusi concurentii, MAINE, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D

Citeste si: Bianca, la un pas de a renunta la titlul de lider! Iata ce anume a deranjat-o si ce schimb de replici acide s-a starnit intre ea si Mary!

Citeste si: Sar scantei in casa baietilor! Iata de la ce anume s-a iscat conflictul dintre Turcu si Jador!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.