Simina, mesaj pentru Jador chiar inainte sa nasca: ''Iubirea si sufletele pereche...''

Autor: O.P.
Actualizat: 03 apr 2020, 12:56

Simina mai are cateva zile pana sa il aduca pe lume pe Dominic si a devenit mai sensibila ca oricand.

Simina si Alex Zanoaga au o poveste de dragoste care a trecut prin multe incercari. In timp ce nimeni nu le dadea nicio sansa, acestia au reusit sa le demonstreze tuturor faptul ca iubirea lor a fost mai puternica decat credeau ceilalti. 

Citeste si: Bianca si Andreea Oprica s-au certat! Ce a facut-o pe fosta iubita a lui Livian sa rabufneasca: "Baba Vanga"

Simina, mesaj pentru Jador

Cei doi sunt primii fosti concurenti de la ''Puterea dragostei'' care s-au casatorit si care si-au intemeiat o familie. Cu doar cateva zile inainte sa nasca, Simina a transmis un mesaj pe retelele de socializare pentru toti cei care nu au crezut in povestea lor, mai ales lui Jador. Jador a spus tot timpul faptul ca Simina ii va da papucii lui Alex cu prima ocazie, dar se pare ca acest lucru nu s-a intamplat. 

Citeste si: Daiana si Gabriel, scandal monstru! El e foarte deranjat ca ea il suna pe Catalin!

Iata mesajul postat de Simina: 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Simina și Alex Zănoagă, cei doi foști concurenți de la "Puterea Dragostei", numără zilele până când își vor vedea împlinit visul de a deveni părinți pentru prima oară.

Citeste si: Manuela, fosta concurenta de la ''Puterea dragostei'', apel la toti fanii ei: ''Scrieti-mi in privat si va ofer cu drag o punga cu alimente''

Deși mai are foarte puțin până îl va aduce pe lume pe Dominic, Simina este în continuare foarte activă pe instagram, iar astăzi a dat vestea cea mare, dezvăluind data în care

va naște.

Simina a dezvăluit când va naște: "Se apropie venirea lui Dominic în data de..."

Dacă până acum nu a dat prea multe indicii referitoare la naștere, acum, Simina le-a împărtășit prietenilor virtuali că mai are foarte puțin până la marea întâlnire cu Dominic. În doar o săptămână, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" va deveni mamă, astfel că pregătirile sunt în toi pentru ca totul să fie pus la punct în momentul în care va merge la spital.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.