Simina, primele imagini cu COPILUL! Fanilor nu le-a venit sa creada!

Autor: O.P.
Actualizat: 13 feb 2020, 17:00
Simina de la Puterea Dragostei

Simina si-a bagat fanii in ceata cu cele mai noi fotografii postate pe o retea de socializare.

Simina de la Puterea Dragostei, primele imagini cu COPILUL!

Simina a postat cateva imagini cu un bebelus pe care il hraneste, iar fanii care nu s-au uitat atent la fotografii au fost pacaliti imediat. 

''Ái nascut?'', ''Sa va traiasca'', sunt doar cateva dintre comentariile lasate de acestia la fotografie. Insa, la o privire mai atenta, Simina hraneste o... papusa. Dupa cum scrie si in descrierea fotografiilor, aceasta se pregateste intens pentru venirea pe lume a lui Dominic. 

Citeste si: Philip le-a cucerit pe fetele din casa ''Puterea dragostei'', dar putini stiu cum arata SORA lui! Uite cat de frumoasa e

Iata fotografiile care i-a pacalit pe fani: 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Motivul pentru care Simina de la Puterea Dragostei NU poarta numele lui Alex Zanoaga

Cei doi s-au casatorit civil la inceputul lunii ianuarie, intr-o ceremonie restransa, alaturi de cei mai apropiati prieteni si de familie. Multa s-a intrebat de ce Simina nu si-a schimbat numele pe retelele de socializare, acum ca s-a casatorit. Multi au banuit faptul ca si-a pastrat numele in urma casatoriei.

Acest lucru a fost, insa, demontat de fotografia postata de Alex. 

Citeste si: Manuela îl lasă pe Poptelecan pentru Jador?! "A plâns două nopți când ai blocat-o"! Ce i-a propus cântărețul

Alex a postat o fotografie de la cununie, in care se vede si certificatul de casatorie, iar pe certificat se vede destul de clar faptul Simina a luat numele de Zanoaga.

Pare ca Simina nu si-a schimbat inca numele pe retelele de socializare, deoarece este foarte ocupata cu sarcina. Simina ar putea sa nasca la sfarsitul lunii martie sau la inceputul lunii aprilie. 

Citeste si: Șoc total, Simina de la Puterea dragostei a ajuns la spital înainte de petrecere! ”Am fost luată cu ambulanța”! EXCLUSIV!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.