Simina si Alex Zanoaga s-au despartit? Motivul pentru care NU mai pun fotografii impreuna!

Autor: O.P.
Actualizat: 19 nov 2020, 16:00

Simina si Alex au format unul dintre cele mai puternice cupluri din casa ''Puterea dragostei'' sezonul 1.

Relatia celor doi a rezistat in afara casei, desi nimeni nu le dadea nicio sansa. Cei doi s-au mutat impreuna si pare mai fericiti ca oricand. Totusi, fanii au observat un lucru ingrijorator cu privire la cei doi.

Alex nu a mai postat de ceva timp poze impreuna cu Simina, ci doar poze in care apare singur. Iar aceasta si-a schimbat fotografia de profil, iar in locul pozei cu ea si Alex si-a pus o fotografie in care apare singura. 

Sa fie oare vorba despre o separare? Voi ce parere aveti?

Simina a scos o linie de tricouri personalizate sub sloganul ''Sora mia'', replica devenita celebra datorita lui Jador, care o tachina tot timpul. Asadar, Simina a gasit o modalitate de a pastra o parte din trecutul ei cu Jador in viata pe care o are alaturi de Alex Zanoaga. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Simina si Jador, dragoste intensa

Simina si Jador au trait una dintre cele mai frumoase si intense povesti de dragoste din emisiune.

Relatia dintre ei a fost una scurta, dar iubirea a fost puternica, iar Jador a reusit cu greu sa treaca peste faptul ca nu vor mai fi impreuna. Ea l-a ales pe Alex Zanoaga, in ciuda faptului ca scanteia dintre ei nu a fost atat de mare. 

Citeste si: Incredibil cum l-a PRINS Simina pe Zanoaga in camera, chiar in patul lor! L-a filmat imediat!

Simina l-a ales pe Alex

Desi relatia dintre Simina si Alex parea sortita esecului si toata lumea spunea ca se vor desparti dupa terminarea emisiunii, cei doi au dovedit faptul ca se iubesc si ca au o relatie frumoasa in ciuda criticilor. 

Simina a facut, recent, un live  pe o retea de socializare in care aparea alaturi de Zanoaga, in pat.

''Eu sunt racita si eu si Alex. Nici eu nu m-am simtit bine ieri. A fost Ana la mine.(...) As fi proasta sa citesc mesajele rele cu voce tare, sincer. Nu vreau sa-mi dau cu parerea despre Bianca, pentur ca prea mult vorbeste despre mine in emisiune si vorbeste prost. Vreti sa intre Zanoaga inapoi in casa pentru Bianca?

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.