Simina și Alex Zănoagă s-au împăcat! Cum au apărut cei doi: "Sunteți superbi"

Autor: A.I.

Simina și Zănoagă s-au împăcat! Cei doi au apărut din nou împreună, promovând un magazin de haine.

Simina și Zănoagă au apărut îmbrăcați la fel, fiind însoțiți și de către o fetiță care are același gen de vestimentație.

"V-ați împăcat", a remarcat imediat o fană. "Sunteți superbi", a comentat altcineva. Fotografia a adunat aproape 30.000 de aprecieri în câteva zile.

Anunțul lui Zănoagă după ce s-a vorbit despre despărțire

Pe rețelele de socializare a apărut anunțul că Alex Zănoagă și Simina s-au despărțit.

Totodată, că Simina ar fi însărcinată.

Dacă în privința despărțirii, Zănoagă a negat acest lucru, despre o posibilă sarcină a Siminei nu a spus nimic.

"Vreau să fac un anunț important! Eu și Simina încă suntem împreună, să nu vă bucurați că nu mai suntem" , a scris Zănoagă pe Instagram.

Totodată, așa cum anunța, el a pus toate pozele pe care le avea cu Simina înapoi pe conturile sale de socializare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Simina și Alex Zănoagă s-au împăcat! Cum au apărut cei doi

În ultima perioadă au apărut tot felul de informații legate de Simina și Zănoagă. Se spunea și că Zănoagă ar fi lovit-o pe Simina.

Despre despărțirea lor se vorbește de multă vreme. Pare clar că cei doi s-au certat, iar acum s-au împăcat.

”În ultima perioadă, Simina a fost la mai multe evenimente singură, a fost chiar și în Germania la un club, iar în week-end s-a distrat cu fostele sale colege de la Puterea Dragostei, Raluca, Ana și Simona.

Peste tot a fost singură, ea care obișnuia să meargă doar însoțită de Alex Zănoagă”, declara o persoană apropiată de Simina pentru wowbiz.ro.

Legat de pozele pe care cei doi le aveau împreună, sursa a declarat: ”Ea nu avea prea multe poze cu Alex, cele mai multe erau cele făcute pentru reclama la diverse haine sau la alte produse. De exemplu, săptămâna trecută, ultima poză de pe instagramul Siminei era un cu Alex, acum poza aceea a fost ștearsă.

Oare de ce?”.

Citeste si: Manuela Puterea Dragostei- Bomba sexy! Imagini de infarct cu Manuela, cea mai noua concurenta din casa dragostei

Citeste si: Cum arată Bianca de la "Puterea dragostei" fără machiaj! Imaginea care a adunat sute de comentarii pe internet! Cum au reacționat fanii emisiunii

Citeste si: Mocanu și Andra, imagini fierbinți! S-a întâmplat chiar în fața camerelor TV, după tensiunile legate de None! Cei doi au dat frâu liber pasiunii pe canapea

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.