Simina Loica, surprinsă în lacrimi după anunțul oficial făcut de Alex Bobicioiu cu privire la relația lor: "Acele momente durează!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 01 apr 2023, 01:35

Simina Loica, in lacrimi dupa ce Bobicioiu a anuntat relatia cu ea

Sursa: Instagram

Simina Loica si Alex Bobicioiu par a forma pana la urma un cuplu, conform declaratiei oficiale ale fostului concurent de la Puterea Dragostei.

Fostii concurenti de la Puterea Dragostei par sa nu isi mai ascunda sentimentele si au pus totul pe tava, iar primul care a facut acest demers a fost nimeni altul decat Bobicioiu, cel blamat de toti apropiatii pentru faptul ca s-a incumetat sa se apropie de Simina Loica. Alex Zanoaga deja este montat impotriva lui si i-a facut declaratii nimicitoare pe retelele de socializare, semn ca vrajba se atata intre ei doi, odinioara fosti prieteni buni.

Simina Loica, in lacrimi la scurt timp dupa ce Bobicioiu a anuntat relatia cu ea

Citeste si: Jador îi dă replica lui Neveu: "N-aș vrea să plângă mama de mila lui. Și eu o să plâng"

Îl iubesc foarte mult, mie îmi plac mult copiii. Și tocmai de aceea, am și postat poze cu el de la mare.

Suntem prieteni, ne ajutam intre noi. Eu nu stiu ce ne rezerva viitorul, nu stiu daca aș avea o relație cu ea. Este o fata frumoasa, într-adevăr. Nu stiu daca ea ar vrea o relație cu mine. Nu contează ce ar zice lumea daca ar fi ceva. Însă este și Zănoagă la mijloc. Mă da puțin înapoi. Noi suntem în același cerc de prieteni, ne distram la petreceri împreună. Oarecum, s-a enervat și este și orogliul asta de bărbat,
declara
in urma cu ceva timp Bobicioiu pentru emisiunea Online Story.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Si Simina a infirmat vehement faptul ca ar avea o relatie cu Bobicioiu in afara de cea de prietenie:" Daca așa simți să faci, așa faci.

Întotdeauna îmi doresc să fac ceea ce simt. Oricum, ei judeca. Daca prietenii mei fac asta, ce pretenții ai de la restul. Eu cred că oamenii vor să mă vadă fericita și să fac ce simt eu. Eu încerc să fiu cât mai sociabila. Eu o să răspund și la întrebare, am o relație de prietenie cu Bobicioiu, el m-a ajutat, a dezvăluit Simina Loica. 

Citeste si: Simina Loica în hohote de plâns din cauza lui Alex Zănoagă: "Stiu că îl doare!" Bruneta a spus tot ce are pe suflet

Simina Loica s-a despartit de Alex Zanoaga in urma cu cateva luni

Insa, lucrurile par ca s-au asezat si Bobicioiu a facut anuntul mult asteptat numind-o pe Simina Loica "iubita mea", insa la scurt timp dupa declaratie, pe InstaStory, fosta concurenta de la Puterea Dragostei, a postat o imagine cu ea plangand, semn ca lucrurile nu sunt pe roze, avand in vedere ca ar trebuie

sa fie fericita in noua relatie:" Mai am momente cand sunt suparata pe mine si acele momente dureaza, insa intotdeauna puternica!"

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.