Simona a postat un video INDECENT care i-a infuriat fanii! Ce au VAZUT acestia in videoclip: ''O virgina nu se ...''

Autor: O.P.

Simona de la ''Puterea dragostei'' a postat un videoclip incediar care i-a facut pe urmaritorii sai sa ''inflameze'' in comentarii.

Simona a postat un videoclip in care isi unduieste corpul si in care le arata tuturor formele pe care le-a primit de mama natura. Scena se petrece intr-un loc intunecat, ea fiind toata imbracata in alb. 

Citeste si: Simona a postat o poza in costumul de baie, dar fanii au observat imediat un detaliu: ''Te dai virgina degeaba...''

Fanii s-au sesizat imediat si aceasta a primit cateva comentarii nu tocmai frumoase, in care oamenii ii spuneau ca acesta nu este un comportament demn de o virgina. 

Citeste si: Prima fotografie de la NUNTA Roxanei cu Iancu! Cine au fost nasii de cununie

Citeste si: Prima fotografie de la NUNTA Roxanei cu Iancu! Cine au fost nasii de cununie

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

''O virgina nu se expune atat de mult, de fiecare data cand prinde ocazia. Mai are si rusine! Dar tu nu ai! Asta denota faptul ca virgina doar ai fost! Si daca mai esti, asa cum sustii, atunci fii cu mai mult simt, putin mai retrasa din punctul asta de vedere'', i-a scris o fana la videoclipul cu ea. 

Iata cum arata videoclipul care i-a pus pe fani pe jar. 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.