Simona Balanescu, despre drama prin care trece: "Incerc sa ma consolez cu ideea ca Dumnezeu a stiut ce face si a oprit sa vina pe lume un copil cu probleme"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 sep 2021, 22:45

Simona Balanescu, sotia lui Rares Dragomir, a vorbit pentru prima oara pentru WOWbiz despre tragedia prin care trece.

Simona Balanescu, sotia lui Rares Dragomir, a vorbit pentru prima oara pentru WOWbiz despre tragedia prin care trece.

O sarcina care parea sa decurga normal a spulberat visul unor suflete pereche de a deveni parinti. Simona Balanescu si Rares Dragomir au aflat ca inima copilului pe care il asteptau nu mai bate, intr-o zi ce i-a marcat pe viata- 13 octombrie. Prezentatoarea este devastataa, dar incearca sa se consoleze cu ideea ca a fost voia lui Dumnezeu de a nu aduce pe lume un copil cu probleme.



"Sunt devastata, dar incercam sa fim tari pentru ca nu ni se intampla doar noua. De sambata incoace, multi prieteni ne-au povestit ca au trecut prin aceeasi tragedie. Am promis ca incercam sa aducem pe lume un copil sanatos, dar acum este prea devreme. Incerc sa ma consolez cu ideea ca Dumnezeu a stiut ce face si a oprit sa vina pe lume un copil cu probleme, noi am dorit un copil sanatos.
Pot fi privite lucrurile asa pentru a merge mai departe mai usor. Nu sunt singura femeie care pierde o sarcina. Si Adriana Bahmuteanu a patit acelasi lucru. Eu cred ca dragostea noastra este suficient de puternica sa ne sustinem si sa ne ajutam cand suntem la pamant. Ne vom descurca",
a declarat Simona.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.