Simona Dichiseanu, cea mai sexy bunica! La 49 de ani, cantareata are o silueta de invidiat! Iata ce secrete are aceasta si ce marturisiri a facut despre viitoarea ei nepotica

Editor: Silviu Bunea Autor: D.I.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:22

O echipa "Teo Show" a insotit-o pe Simona la piata, unde a dezvaluit ce anume isi cumpara de obicei si ce mancaruri pregateste.

Invitata la "Teo Show", Simona Dichiseanu a facut cateva dezvaluiri despre nasterea nepotelei sale. Aceasta a anuntat ca fiica ei Ioana o va naste pe Anastasia, pe 26 septembrie, conform medicului ei.

Intrebata de Teo ce anume mananca pentru a se mentine in forma, cantareata a marturisit ca mananca destul de mult, contrar zvonurilor care spun ca se infometeaza deseori. Simona a recunoscut ca mananca de toate, chiar si sarmale, insa nu totul cu masura.

Teo si Bursucu i-au pregatit acesteia o surpriza de zile mari, fiica sa Ioana a intrat la un moment dat in legatura directa prin telefon in cadrul emisiunii si a confirmat spusele mamei sale in legatura cu stilul ei de viata sanatos.

Ioana a declarat ca se simte bine, deoarece nu s-a ingrasat foarte tare, insa are probleme destul de mari cu spatele, care este suprasolicitat.

Mama sa a marturisit insa ca sarcina fiicei ei a avut mici probleme pe care le-a depasit.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Cred ca Ioana o sa fie mai leoaica decat mine! Eu n-am crezut niciodata ca al meu copil va ajunge sa isi faca singura injectii! Atat de mult si-a dorit copilul

asta!", a spus Simona.

 

Taguri: