Simona este noua concurenta de la Puterea dragostei! Iata ce detalii neasteptate au iesit la iveala despre frumoasa bruneta!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 oct 2021, 00:13

Simona este cea mai noua concurenta de la Puterea dragostei

Sursa: Captură KANAL D

Simona este cea mai noua concurenta Puterea dragostei! Frumoasa bruneta a facut furori printre baieti, cu aspectul ei fizic.

Dupa plecarea lui Ile din casa Puterea dragostei, in editia de astazi, concurentii au avut parte de o mare surpriza. O noua concurenta si-a facut aparitia in emisiune si a facut furori printre baieti cu aspectul ei fizic. Insa Simona i-a socat pe toti cand a marturisit ce varsta are de fapt. Iata ce reactii s-au starnit in casa iubirii!
Simona este cea mai noua concurenta de la Puterea dragostei, care a pus pe jar inimile baietii inca de cum a intrat in emisiune datorita siluetei sale uluitoare.

Aceasta a fost analizata in detaliu de multi dintre concurenti, care si-au dorit sa descopere ce intentii are frumoasa bruneta.

Cine este Simona, noua concurenta de la Puterea dragostei si ce detalii neasteptate au iesit la iveala!

Multi dintre baieti au fost incantati de spectaculoasa aparitie a Simonei si totodata curiosi sa afle cat mai multe lucruri din culisele vietii sale, cum a pasit in casa lor, acestia au asaltat-o cu intrebari care mai de care mai incomode.

Elena le-a spus initial baietilor ca are varsta de 39 de ani, spre uluirea tuturor, insa ulterior a rectificat si le-a marturisit ca are 31 de ani de fapt, insa doar a vrut sa le vada reactia. Aceasta este zodia Capricorn si este din Buzau, dar locuieste de 14 ani in Madrid si lucreaza intr-un salon de infrumusetare, mai precis se ocupa de tatuarea sprancenelor.

Curiosi, baietii au intrebat-o de asemenea daca are copii, iar tanara le-a raspuns cu sinceritate ca nu are copii si ca a venit dornica sa isi gaseasca jumatatea ideala.
Baietii i-au cerut Simonei sa spune un top trei al celor mai admirati baieti, insa tanara a preferat mai intai sa-i cunoasca pe fiecare in parte si abia apoi sa se pronunte.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Am nevoie da vorbesc cu fiecare! Sa fac dialog cu fiecare! Pentru mine nu este important numai fizicul, trebuie sa am si un dialog in anumite conditii, sa-mi fac o idee! Am emotii pentru ca am fost un pic precipitata! Dar in rest nu sunt emotiva!", a spus Simona.

In cele din urma, Simona a trebuit sa aleaga unul dintre baieti pentru a dansa primul dans in cadrul emisiunii, iar aceasta a preferat sa il aleaga pe cel mai nou concurent, Ahmet, spre uluirea tuturor.

Iata cum au reactionat toti ceilalati baieti!

Citeste si: Relație toxică la Puterea Dragostei! Una dintre concurente, prinsă acasă la fostul iubit. Cine sunt protagoniștii celui mai recent scandal

Citeste si: Motivul exclusiv pentru care Ile de la Puterea dragostei a fost eliminata. Imagini in premiera cu fosta concurenta dupa ce a plecat din reality-show