Simona Halep a anunțat cine este noul ei antrenor: „Mă bucur foarte mult, pentru că este un om deosebit”

Autor: Cristina Mocanu

Sportiva Simona Halep a anunțat cine este noul ei antrenor.

Sursa: facebook.com/Simona Halep

Sportiva Simona Halep a anunțat cine este noul ei antrenor.

Simona Halep a anunțat cu entuziasm că Daniel Dobre va fi noul său antrenor. Această colaborare reînnoită promite să aducă o revitalizare în cariera sportivă a campioanei, având în vedere succesul pe care l-au avut împreună anterior.

Cine este noul antrenor al Simonei Halep?

Simona Halep, fosta lider mondial și dublă câștigătoare de Grand Slam, a făcut un anunț așteptat cu nerăbdare de fanii tenisului: Daniel Dobre va fi noul său antrenor.

După ce a fost fără antrenor din luna mai a acestui an, când a încheiat colaborarea cu Carlos Martinez după doar șapte săptămâni, Halep a decis să revină la Dobre, un nume cu care a avut succes în trecut.

Potrivit digisport.ro, Daniel Dobre, în vârstă de 55 de ani, a fost un component important în echipa Simonei Halep în trecut și a contribuit la câteva dintre cele mai mari realizări ale jucătoarei.

Sub îndrumarea sa, Halep a câștigat al doilea său titlu de Grand Slam, cel de la Wimbledon în 2019, după o finală memorabilă împotriva Serenei Williams. Astfel, surprinderea despărțirii anterioare dintre cei doi a fost considerabilă, iar acum revenirea lui Dobre a fost întâmpinată cu multă bucurie.

Simona Halep a declarat cu emoție despre revenirea lui Dobre: „Antrenorul meu este chiar cu mine în seara aceasta, este Daniel Dobre.

Este și a fost mereu alături de mine. Mă bucur foarte mult, pentru că este un om deosebit.” Reîntoarcerea lui Dobre sugerează o posibilă revitalizare a carierei sportive a Halep, în contextul în care sportiva din Constanța se confruntă cu o accidentare care i-a perturbat planurile pentru anul 2024.

Citește și: Simona Halep, mesaj neașteptat, la aproape șase luni după soluționarea cazului de dopaj! Ce a postat tenismena în mediul online

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”

Halep a subliniat importanța susținerii sportivilor de către federații

Într-o recentă declarație, Halep a subliniat importanța susținerii sportivilor de către federații, având în vedere că tenisul este un sport relativ costisitor comparativ cu altele, precum hocheiul. „Cred că tenisul este mai costisitor decât hocheiul, dar nu am avut contact direct cu cineva din acest sport și nu știu exact. Dar sper ca federațiile să facă mult mai mult pentru sportivi, pentru că mulți au nevoie de acest gen de susținere”, a spus Halep.

De asemenea, sportiva a exprimat dorința de a reveni pe terenul de joc cât mai curând posibil. „ Sper că în curând, îmi doresc tare mult să merg la o competiție. M-a luat dorul foarte tare, sper să fiu bine, sper să fiu aptă fizic, fiindcă moral și psihic sunt aptă să revin.” Halep a menționat că nu vrea să facă promisiuni, dar este pregătită să revină în competiții, în funcție de starea sa fizică.

Pentru sezonul asiatic de hard care începe pe 16 septembrie, Halep ar putea avea ocazia să participe la turneul WTA 500 de la Seoul, Coreea de Sud, sau la competițiile WTA 125 de la Montreux și Ljubljana. Cu toate acestea, pentru a putea participa la aceste turnee, Halep ar putea avea nevoie de un wildcard sau de rezultate bune în competițiile preliminare.

Citește și: Cu cine a stat de vorbă toată seara Simona Halep la nunta lui Ianis Hagi. Constănțeanca a venit însoțită de părinții ei

Revenirea lui Daniel Dobre și dorința Simonei Halep de a reveni pe teren sugerează că viitorul apropiat ar putea aduce momente de mare intensitate și emoție pentru fanii tenisului, așteptându-se cu interes să vadă cum se va desfășura următoarea etapă a carierei sale.

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.