Simona Halep a făcut senzație pe internet îmbrăcată în costum de baie. Sportiva și-a inaugurat piscina la vila de la Izvorani

Author: Ana Dinu
Actualizat: 28 iul 2022, 22:00
Sportiva și-a inaugurat piscina de la vila din Izvorani

Simona Halep a făcut senzație în mediul online îmbrăcată în costum de baie. Sportiva a dat uitării viața din București și s-a mutat la Izvorani, unde petrece momente de relaxare.

Simona Halep și-a inaugurat piscina de la vila din Izvorani, unde s-a mutat de curând și se bucură de momente de relaxare departe de agitația din Capitală.

Simona Halep s-a mutat la Izvorani. Sportiva s-a pozat în costum de baie

Simona Halep a renunțat la viața din Capitală și s-a mutat departe de agitația urbană. Tenismena și-a mutat reședința la Izvorani, în comuna Ciolpani, la 30 de kilometri de București.

Aceasta și-a cumpărat o vilă pe care a reamenajat-o, sportiva și-a construit o pisicină imensă în curtea casei, unde se bucură de momente de relaxare.

Casa în care Simona Halep a investit în jur de 4 milioane de euro, i-a aparținut lui Ionuț Lupescu și se află în apropierea Centrului Olimpic, aproape de locul în care tenismena se antrenează când este în țară.

Simona Halep și-a inaugurat piscina, la doar câteva zile după petrecerea organizată în cinstea logodnei cu Toni Iuruc. Aceasta a preferat să stea la piscină și să se relaxeze, înainte de a-și relua antrenamentele pentru revenirea pe terenul de tenis.

Tenismena în vârstă de 29 de ani s-a înscris la turneul WTA 1.000 de la Cincinnati (SUA), în perioada 16 – 22 august. Sportiva a reușit să pună la punct toate detaliile legate de noua locuință de la Izvorani.

Aceasta a transformat vila într-o adevărată oază de relaxare.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Simona Halep nu va participa la turneul de la Roland Garros. Este prima dată când nu va juca. Starea de sănătate a sportivei este critică

Simona Halep își pregătește revenirea pe terenul de tenis

Simona Halep se pregătește să se întoarcă pe terenul de tenis, aceasta s-a înscris în competiția care precede ultimul Grand Slam al anului, US Open.

Tenismena  se află pe tabloul principal al puternicului turneu de la  Cincinnati, la care românca a disputat două finale în carieră, ambele pierdute: 1-6, 0-6 cu Garbine Muguruza (Spania) în anul 2017, respectiv 6-2, 6-7(6), 2-6 cu Kiki Bertens (Olanda).

În același timp, Simona Halep se pregătește să facă pasul cel mare alături de Toni Iuruc, care a cerut-o de soție. Deși s-a zvonit că cei doi s-au căsătorit, tatăl sportivei a confirmat ca încă nu au făcut acest pas, iar petrecerea grandioasă care a avut loc în urmă cu câteva zile a fost organizată în cinstea logodnei lor, precizând că așa se face la machedoni.

Citeste si: Simona Halep s-a căsătorit în secret cu Toni Iuruc! Primele imagini cu sportiva mireasă. A lăsat mască pe toată lumea cu ţinuta ei