Simona Halep a fost sabotată! Tenismena a fost testată pozitiv cu Roxadustat. Sportiva vrea să afle adevărul

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 21 iul 2023, 03:00

Simona Halep a fost sabotată! Tenismena a fost testată pozitiv cu Roxadustat. Sportiva vrea să afle adevărul

Sursa: Instagram Simona Halep

Simona Halep, cea mai de preț tenismenă a României, a fost testată pozitiv cu un drog pe care nu l-a luat de bunăvoie, lucru care o afectează în cariera ei de sportivă.

Simona Halep a anunțat, cu câteva minute în urmă, că a fost sabotată prin faptul că, în corpul ei, a ajuns un drog pe care nu l-a luat de bunăvoie. Pentru că este neîndreptățită, tenismena va acționa în instanță.

Simona Halep a fost sabotată. Un drog a ajuns în corpul ei fără voia sa

În urmă cu câteva minute, pe Instagram, Simona Halep a anunțat că va da startul celui mai greu meci din viața ei.

Se pare că, fără consinstământul ei, tenismena a fost drogată cu o substanță numită Roxadustat. Fiindcă este împotriva trișării și consumului de orice fel de substanțe, Simona Halep va acționa în instanță pentru a afla adevărul. 

Citeste si: E oficial! Simona Halep și Toni Iuruc au semnat actele definitive ale divorțului. Omul de afaceri a făcut primele declarații: "Sunt bine!"

După ce recent a trecut printr-un divorț care a fost subiectul tuturor zile întregi, Simona Halep primește o lovitură sub centură, mai gravă decât orice altă lovitură primită vreodată.

Pentru sportivă, ideea de a fi sabotată în ceea ce privește cariera ei în lumea tenisului este de neconceput, având în vedere valorile pe care le respectă și dragostea pe care o poartă acestui sport, care i-a marcat existența de peste 25 de ani.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Mesajul transmis de Simona Halep

„Astăzi începe cel mai greu meci din viața mea: o luptă pentru adevăr. Am fost notificată că am fost testată pozitiv la o substanță numită Roxadustat într-o cantitate extrem de mică, ceea ce a reprezentat cel mai mare șoc din viața mea.

De-a lungul întregii mele cariere, ideea de a trișa nu mi-a trecut nici măcar o dată prin minte, deoarece este total împotriva tuturor valorilor cu care am fost educată.

Confruntându-mă cu o astfel de situație nedreaptă, mă simt complet confuză și trădată.

Citeste si: Câți bani a pierdut Simona Halep, după ce a divorțat de Toni Iuruc. Cei doi urmau să facă, în noiembrie, cununia religioasă

Voi lupta până la capăt pentru a dovedi că nu am luat niciodată cu bună știință vreo substanță interzisă și am încredere că, mai devreme sau mai târziu, adevărul va ieși la iveală.

Nu este vorba de titluri sau de bani. Este vorba despre onoare și despre povestea de dragoste pe care am dezvoltat-o cu jocul de tenis în ultimii 25 de ani”, a declarat Simona Halep, pe contul ei oficial de Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)